Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie pod długiej nieobecności :D

Potrzebuję wskazówek dotyczących naprawy Parktronica bo nie ma żadnej reakcji z jego strony po wrzuceniu R (wstecznego). Światło wstecznego się pali ale ani dźwięku (pisku) ani żadna kontrolka nie działa. Wciskając przycisk Parktronica na konsoli środkowej też żadnej reakcji.

Z programów diagnostycznych mam tylko Inpę - czy da radę nią coś zrobić?

Szanowni forumowicze - mam teraz e91 2.0d z 2006r z nawigacją professional CCC. czy na jej wyświetlaczu ma się wyświetlać jakaś grafika przy cofaniu z np. zasięgiem czujników lub coś takiego?

Bardzo proszę o porady.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Oczywiście, na CCC powinna wyświetlić się sylwetka pojazdu z góry z zaznaczonymi przeszkodami wykrytymi przez czujniki. Skoro masz INPA to spróbuj połączyć się połączyć z modułem PDC, sprawdź bezpieczniki.
3A0jS9b.png
Opublikowano

Witam.

aaben - dzięki za info.

Faktycznie na wyświetlaczu CCC znalazłem sylwetkę pojazdu z zasięgiem czujników, lecz niestety nie mam żadnej reakcji po wrzuceniu wstecznego. INPA też nie może się połączyć z PDC - odrazu wywala (za każdym razem) komunikat błędu łączenia z PDC i przenosi mnie do głównego ekranu. Co jeszcze ewentualnie zrobić (lub gdzie szukać)? :mad2:

Pozdr.