Skocz do zawartości

Samopoziomowanie lamp xenon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mi padł przedni ale z tego co patrzyłem to chyba różni się tylko numerem

http://s32.postimg.org/ma94k5335/czujnik_przedni.jpg

numer 37146784696

http://s32.postimg.org/76s0d5n1d/czujnik_tylny.jpg

numer 37146784697

używke znalazłem na ebay za 23 euro ,orginał kosztuje 72 euro w niemczech i mysle o kupnie ori bo używka nie wiadomo ile pochodzi .

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Tylko że zauważyłem że na przednim wachaczu jest inaczej zamontowany i jest inny wodzik ale jakby był ten sam to miałby ten sam numer . może ktoś napisze co zmieniał z przodu i z tyłu i czy faktycznie są takie same
Opublikowano

witam

jestem na etapie wymiany czujnika poziomowania z przodu mój nr 1093697 tył jest 1093698

końcówka nieparzysta to przód a parzysta to tył

Opublikowano

Czujniki nie sa zamienne. Wlasnie przez inne montowanie zakres dzialania/podawania napiecia jest inny. Mam też problem z poziomowaniem:

Mam takie błędy:

P.A. Soft

1E/30- Control unit error in HVAC

1F/31 - Motors for HVAC, faulty

Inpa to samo:

30 - steuergeraetefehler in LWR-teil

31 spulen schrittmotoren defekt

Xenon nie poziomuje się, świeci w ziemię. W inpie oba czujniki pokazują napięcie, zależne od nacisku. Co może być nie tak?

Pozdrawiam

Opublikowano
jak ktoś zmienia czujnik przedni to kupcie FEBI pudełko jest febi ale numery na czujniki zamazane :norty: a czujnik ori bmw :norty: a febi bodajże 230zł
Opublikowano
jak ktoś zmienia czujnik przedni to kupcie FEBI pudełko jest febi ale numery na czujniki zamazane :norty: a czujnik ori bmw :norty: a febi bodajże 230zł

ale czy febi to jest orginał i pochodzi długo jak orginał

Opublikowano
Można tez kupic od vaga bosh ma nawet takie same numery tylko ciegno sie różni ja nabylem z seata Alhambry i śmiga aż milo a kosztował 30zl