Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jacki jedno jeszczee pyt. odblokowalem i wiem juz ze check mam niedostepny jest mozliwosc jakas dolozenia tej funkcji masz jakies linki gdzie znajde info na temn temat dzieki wielkie za pomac :D
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wpisałem w Enhait 1 08 *

i teraz mam napis:

Check Control Inact. See Ower's Manual

Co to znaczy?. Jezeli to mówie, że nie mam Check Control to powiem, że napewno mam, bo przed naprawą autra było po wciśnieciu przycisku CHECK Check ok

Co to moze byc przyczyną ze nie wyswietrla potrzeba reset komputerem przez złacze diagnostyczne???. Gdzie znajduje sie moduł Check Control moze cos nie styka ?? gdzie tego szukac ?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Tak dodam dla informacji, jeśli ktoś ma OBC bez CHECK to na EINHEIT 1 ma być 04. Jeśli ustawi się na 08 to nic sie nie stanie, tylko zamiast prostokątów będzie komunikat że check jest nieaktywny.

Wie może ktoś przy okazji na co wpływają te ustawienia alarmu ITON i DTON w teście 18?

Jack:

Tak w ramach sprostowania test 9 to nie prąd tylko napięcie w instalacji[V].

Witam przylaczam sie rowniez do tego pytania , co oznaczaja te ustawienia ITON i DTON ??pzdr

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam mam mały problem, chce odblokowuje mój komputer pokładowy w bmw e36 20i 1994, naciskam jednoczenie 1000/10 i wyświetla mi sie function

biorę na numer 19 i potwierdzam set i nic sie nie dzieje oprócz tego ze wyswietlacz gaśnie i tak w kółko, a chce zmienić język z włoskiego na angielski, pomozcie