Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim użytkownikom. Jako pierwszy post klasycznie walę trudny temat i proszę o ocenę: http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-523i-2-5-170km-navi-manual-m-pakiet-119tys-km-bezwypadkowy-ID6ykC6R.html#30124ba1ab

Na oględziny pozwolę sobie postarać się umówić po Waszej opinii ze względu na odległość od sprzedającego. Da się jakoś magicznie sprawdzić autentyczność przebiegu poza serwisem czy trzeba mieć znajomości, aby nie płacić za taką usługę?

Opublikowano

Dawno nie widziałem tak kombinowanego e39. Lampy przód tył, spasowanie tylnego zderzaka, kierownica, mieszek dźwigni zmiany biegów i hamulca ręcznego, itp., itd. Pewnie zaraz ktoś tu rozkoduje VIN i wyjdzie jaki składak z tego jest. Moim zdaniem kolejny strucel przygotowany na sprzedaż z typu "nie wszystko złoto, co się świeci".

P. S. Ty poważnie bierzesz pod uwagę, że to auto ma taki przebieg? :wink:

Opublikowano (edytowane)
Przebieg mały, bo makaroniarze często jeżdżą skuterami, a auta mają przecież wyłącznie, gdy pada deszcz :D Żarciki oczywiście, w przebieg to ja akurat nawet i 180 kkm byłbym w stanie średnio uwierzyć, ale chciałem poznać Waszą opinię. Sprzedający zarzeka się, że auto wziął od syna z ojcem między innymi dlatego, że nie ma żadnych lakierowanych elementów. Edytowane przez m1ch
Opublikowano
Pociągnę wątek, żeby nie spamować w przyszłości; co może być największym problemem tego (lub innego) egzemplarza?
Opublikowano
Szczerze mówiąc jeszcze żadnego, powoli przymierzam się do przesiadki z Astry H 1.9 150 KM właśnie na motor R6 i E39, bo z jakichś niewyjaśnionych przyczyn po prostu podoba mi się ta buda.
Opublikowano

Wysłałem Ci priv :)

I pytanie ile w tych zdjęciach fotoszopy :roll: zresztą niech też wypowiedzą się inni.

Opublikowano

Oczywiście ze zdjęcia "rasowane" Ojciec z synem pewnie też wyprodukowali KS.

Ręce i nogi opadają jak się czyta, że nim starsze auto tym mniejszy przebieg. Owszem, zdarzają się wyjątki, ale ten na pewno nim nie jest. Chyba sprzedawca przeleżał pod lodem ostatni 20 lat i jarząbek myśli, że ktoś uwierzy w ten cudowny przelot.

Ale możesz obejrzeć, ale chyba tylko po to, żeby się przekonać czym się różni sztrucel na zdjęciach od sztrucla na żywo.

Opublikowano

Dołożone:

- zderzaki, przedni a'la m5, tył być może ori M pakiet ale nie od tego auta;

- lampy przód i tył na polift biały kierunek;

- chińska navi;

- uchwyty na kubki;

- drewienko oklejone folią lub malowane.

Prawy wkład fotochromu do wymiany.

Tak na szybko.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano
Dobre jest też pytanie o powód tych wszystkich zmian. Ale podobno żaden element nie był w tym aucie nigdy powtórnie malowany :roll: