Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

Chciałem się zorientować czy ktoś może kupił dywaniki do swojego auta M Performance?

Jak to wygląda na żywo i z jakiego materiału jest to zrobione? Lub możne ktoś ma porównanie do oryginalnych(welur?)

http://www.leebmann24.de/bmw-m-performance-fussmatten-vorne-4er-f32-f33-f36-f82-m4.html

Zna ktoś niemiecki? To jest cena za przednie dwie maty?

Może ktoś zna podobną stronę tylko żeby chociaż była po angielsku.

Opublikowano
Widziałem w aso, dla mnie są beznadziejne, są z gładkiego tworzywa sztucznego więc cały piasek z nich się ześlizguje . Wizualnie też taki agro tuning. Gładki welur pod kolor tapicerki bez napisów jest najlepszy.
Opublikowano
Kupiłem cały komplet w Bawarii w Warszawie. Generalnie jestem zadowolony. Jakość wysoka. Nie są welurowe raczej materiał pokryty gumą. Są dość ciężkie ale łatwo utrzymać czystość, wystarczy przetrzeć i gotowe. Polecam
Sprzedam koła zimowe do E84 WZ-318 7,5X17 ET-34 5X120, Opony Pirelli Sottozero 2 225/50/17
Opublikowano

Dwie różne opinie. :wink:

Za welurem przemawia to że wciąga wodę i nie robi się mokro i ślisko, ale za to trzeba go porządnie odkurzać, żeby pozbyć się piasku, tym bardziej że muszę kupić kolor czarny.

Więc zanik kupię, będę musiał sam obadać i wtedy podjąć decyzję.

• Moderatorzy
Opublikowano
Mnie osobiście M-Performance się nie podobają (ale to moje zdanie ;-) ) natomiast ja mam na lato welury BMW a na zimę gumowe BMW i z takich opcji korzystam w każdym aucie. Zmieniam dywany na gumy wraz z kołami zimowymi i odwrotnie. :norty:

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

Opublikowano
Odradził mi je sam sprzedawca w Inchcape i po obejrzeniu na żywo zgodziłem się z nim w 100%, wyglądają jeszcze w miarę, ale materiał z BMW to raczej wiele wspólnego mieć nie powinien.