Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Co myślicie o tej E46 ? WBABV71040JZ45168

Oto lik do auta proszę wmiarę szybką pomoc i ocenę bo jutro jadę ją ogladądać a to ponad 150 km odemnie tak więc chciał bym rozwiać wszelkie nieścisłości.

LINK DO OGŁOSZENIA : http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-bmw-e46-coupe-2-0-mozliwa-zamiana-ID6ykJ6n.html#1393ba7f41

Edytowane przez Palec11
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

"Auto jest po lekkiej stłuczce, zostało naprawione ale zostało jeszcze polakierowanie elementów i spasowanie,

zmienione zostały, zderzak, błotnik, nowy drążek i końcówka drążka, zwrotnica i nowe kierunki." Sprawdź po VINie: brak sprysków albo dołożone ksenony. Moim zdaniem ulep po przygodzie za duże pieniądze.

Opublikowano

Ktoś jeszcze może niech się wypowie ? o 15 jadę to oglądać tylko sam nie wiem czy warto robić tyle kilometrów ...

Koleś pisze że od wymiany do wymiany oleju bierze 0,5l i jest rdza na prawym nadkolu niby zawieszenie jest nowe

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ktoś jeszcze może niech się wypowie ? o 15 jadę to oglądać tylko sam nie wiem czy warto robić tyle kilometrów ...

Koleś pisze że od wymiany do wymiany oleju bierze 0,5l i jest rdza na prawym nadkolu niby zawieszenie jest nowe

Serio, ty nadal chcesz tego trupa?

Ludzie po co pytacie się o opinię, jak potem robicie odwrotnie?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wiem co my mielibyśmy powiedzieć na temat auta którego nie widzimy, te zdjęcia ile mają - pół roku, rok? Niech pokaże aktualny stan.
3A0jS9b.png
Opublikowano

To auto aktualnie tak wygląda widziałem je na własne oczy

Serio, ty nadal chcesz tego trupa?

Ludzie po co pytacie się o opinię, jak potem robicie odwrotnie?

No ja auto tylko oglądałem a nie kupiłem pytam o opinię po to żeby sobie wyrobić jakieś konkretniejsze zdanie bo jestem oczarowany BMW samym w sobie ... I potrzebuję kogoś kto dokładniej i sceptycznie podejdzie do sprawy ...

Jak silnik odpaliłem coś dziwnie cykało "koleś powiedział ze taka jest kultura pracy tego silnika" Z rury poszła "woda ?" i że tak powiem lekko zadymił i miałem wrażenie jak by bardzo bardzo delikatnie obroty falowały niestety sprawdzałem go na ciepłym silniku ;/ I mam bardzo mieszane uczucia ale mówicie że to bardziej trup jest ?

Opublikowano
Raczej tak, tym bardziej, że Tobie samemu nie podobało się parę rzeczy przy oględzinach. O R6 nie myślałeś?
Opublikowano

Myślałem o R6 ale ogólnie ciężko jest znaleźć jakieś sensowne BMW znowu r6 do miasta to już trochę przesada ale jak by mi się trafiła dobra opcja to pewnie bym kupił tylko problem jest taki że ten od tej BMKki rozważa zamianę za moje auto z dopłatą dlatego że tak powiem mocniej sie interesuje tym konkretnym autem...

I np co oznacza że na rozgrzanym silniku z rury leci taki jak by przeźroczysty dym lub bardzo lekko biały i co jakiś czas kapie z rury (nie wiem co kapie) z czym może być problem i czy ewentualna naprawa była by droga. W tej BMC-e jest niby nowe zawieszenie obniżone na którym koleś twierdzi że przejachał 5 tysiecy km około są tam niby nowe klocki i akumulator generalnie jak autem się przejechałem jechało sie nim bardzo dobrze ... Ogólnie jak bym je kupił musiał bym zawieszenie do góry podciągnąć co wedlug sprzedającego da się zrobić bez problemu specialnymi kluczami.Ale wnętrze tego auta jest w niezwykle dobrym stanie ... Jak i lakier poza bardzo brzydką rdzą na tylnym prawym nadkolu gdzie są spore bomble no i to lakierowanie auta ... za 16 tysięcy według mnie to dużo za dużo ale jak by sie udało dogadać że moje auto i np 3k dopłaty to już może by coś z tego było co myślicie ?

Opublikowano
Odpuść sobie, mówię Ci. Będziesz żałował później. Jest takie powiedzenie, zamienił stryjek siekierke, na kijek :wink: będziesz w to auto wkładał i wkładał. Ja mam R6 w e39 na sekwencji STAGa, jeżdżę głównie po mieście i jest rewelacja.
Opublikowano
Nie wiem ale chyba zrobię tak jak radzicie jesteś 2 osobą na forum która mówi źle o aucie mi sie osobiście ten samochód bardzo podoba tylko bardzo boje się tego że wkładanie w to auto nie skończy sie na pakiecie startowym max 3k ...(łącznie z pomalowaniem 2 elemantów)