Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na kiedy masz termin realizacji ? Ja zamówiłem w tym tygodniu i mam na koniec Sierpnia.

Ja na przyklad zamowilem 16.03 a odbieram najprawdopodobniej w te sobote 30.04 :D

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Na kiedy masz termin realizacji ? Ja zamówiłem w tym tygodniu i mam na koniec Sierpnia.

Koniec sierpnia, choc facet mowil ze prawdopodobniej wczesniej

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie zakladam nowego tematu, podepne sie pod swoj istniejacy.

Dostalem info od dealera ze auto jest juz wyprodukowane. Wiecie moze ile mniej wiecej czeka sie na przyjazd auta do PL i wszystkie formalnosci?

Rozmawialem tez z dealerem i zapytalem go o mozliwosc stalego(we wszystkich trybach oprocz eco pro) wylaczenia systemu start-stop, powiedzial ze sie da, ale oni tego nie zrobia, bo niby od lutego b.r. maja zalecenia zeby takich rzeczy nie robic. Wiec moje pytanie brzmi, czy mozna zrobic to na wlasna reke nie tracac gwarancji? Jezeli tak, to czy macie jakis sprawdzonych koderow z Warszawy lub okolic?

Opublikowano
U mnie wyprodukowana 17 maja, odbiór 13 czerwca ale jeden tydzień "straciłem" na transferze z Wrocławia do Warszawy (zamawiałem we wrocławskim inchcape, odbierałem w warszawskim ) a wcześniej tydzień stała i czekała na gościa, który miał przykleić folie na progi i lotkę.
Opublikowano

BMW oferuje takze chyba mozliwosc odbioru bezposrednio w BMW Museum w Monachium. Wtedy auto powinno byc szybciej dostepne, a po przejechaniu trasy z Niemiec auto bedzie praktycznie po dotarciu :)

http://www.bmwusa.com/Standard/Content/Explore/Experience/EuropeanDelivery/PickUpYourBMW/PickUpOverview.aspx

2009-2013 E46 330iA; 2013-2014 E91 318dA; 2014-2016 F34 320dA; 2016-2019 F34 330xdA; 2018-2020 G30 540xiA

2020-2023 F98 X4M; 2022-2026 G08 iX3

• Moderatorzy
Opublikowano
Ta opcja nie jest tylko dla klientów zza oceanu ? Uwielbiam czytać i oglądać relacje z European Delivery na bimmerpost.com :8) Amerykanie traktują to jak przygodę życia, możliwość objechania Europy nowiutką beemką ;)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Kluczyki i czyste buty :D a tak na serio to odbierasz nowe auto. Nic do głowy mi nie przychodzi. Chociaż zdążały sie akcje typo auto spadło z lawety, poszło do lakierni a kupujący o niczym nie wiedział.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wyposażenie, stan licznika, stan lakieru, opony (ich stan i data produkcji) szyby (data produkcji) dodatki, bukiet kwiatów dla żony, zabawki dla dzieci...

With mobilephone sent.

Opublikowano
stan licznika

With mobilephone sent.

Ciekawe ze o tym piszesz. Zdarzają się sytuacje ze ktoś ma najechane jakieś traski przez dealera ?