Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wszystkim,

Jestem w trakcie poszukiwania nastepcy mojej e87 i oczywiscie cos tam przegladam ogloszenia, ale nigdy za bardzo mnie F20 nie interesowaly a co do e87 mysle, ze zauwaze kazdy detal :mrgreen: Takze moje pytanie czym sie roznia modele urban a sport ? Czy to jest roznica tylko w listwach, cos tam przy zderzakach ? fotele chyba ? i czyms jeszcze ? roznic w silnikach nie ma ?

Oraz takie pytanie obeznanych w temacie, bo rozgladam sie za M135i oraz 120d i tej pierwszej cene juz orientuje bo jest mniej wiecej stala nie ma takich duzych roznic tak jak przy 120d przegladajac szczegolnie allegro czy olx (rowniez przegladam zagraniczne serwisy) patrze ogloszenie skora sportowa, podgrzewane fotele, automat, nawi prof, xenony z zewnatrz felgi jakies 17 i zderzaki zwykle rocznik 2011 i cena lekko ponad 60 + a pozniej dalej tylko 116/118 az do ok 80/90 + tys a pozniej dopiero 120 czasem nawet z biedniejszym srodkiem nawi buis lub skory zwykle itp :doh: Takze nie wiem czy te za 60k z takim wyposazeniem nie sa juz cos dobrze kombinowane ?

Ktos moze wie ile taka wlasnie 120d skora sport, nawi prof, automat, xenon, zderzaki interesuja mnie zwykle nie m-pakietowe, felgi to samo 16/17 moze byc warta ? Rocznik 2011-2013

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Urban i sport nie mają różnic w silnikach tylko w wyglądzie.

Taki konfig o jakim mówisz to wg mnie minimum 70-80 k. Moja bez automatu i bez navi, z 2011 roku poszła za niecałe 70. No chyba że interesują Cię auta sprowadzane, wiadomo że każde będzie strzelone albo kombinowane, ja bym patrzył tylko za salonem PL.

Opublikowano

Tak mi sie zdawalo, ze cos jest nie tak z taka rozbieznoscia :wink:

To tez mi sie dobrze zdawalo, a roznie to ? listwy wewnetrzne ? progowe ? nerki ? fotele ? cos przy zderzaku przendim ?

Rozwazam tez nad opcja sprowadzenia takiego auta samemu :wink: bo wiadomo, ze tak to jest duzo cos pokombinowane

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Z tego co pamietam to nerki, zaślepki w zderzakach, listwy wewnętrzne, podświetlenie do wyboru pomarańczowe albo niebieskie (w sporcie pomarańczowe albo białe), listwy progowe. Warto brać sporta jak myślisz o dołożeniu mpaka bo ma zawsze sportowe fotele a w Urbanie mogą być zwykle taborety.