Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Takie małe pytanko

czy idzie przerobis shadowline na nie-shadowline? :) Bo szczerze nie podoba mi sie taka czern, chcial bym miec chromowane istwy :P Pozdrawiam!

Opublikowano (edytowane)

Pewnie ze sie da. :D Zanim przymierzysz sie do tego typu operacji zerknij na cennik oryginalnych chromowanych moldingow biegnacych wokl szyby. :twisted2:

Wysylka tego typu moldingow jest rowniez bardzo kosztowna ze wzgledu na nietypowy rozmiar produktu. Tego typu moldingow niestety nie mozna zwinac , musza byc wyslane w swojej naturalnej wielkosci. Podniesie to niestety cene jeszcze bardziej.

Edytowane przez LukaszPL
Opublikowano

Przeca ludzie nawet w kosmos polecieli :mrgreen: .

Wszystko sie da, to tylko kwestia oplacalnosci.

Wymiana wszystkich listewek na chromowane na pewno dala by sie zrobic, tylko to sporo roboty i to dokladnej, zeby wszystko pasowalo tak, jak w oryginale.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Nie przerabiaj :) Shadow line jest ładniejsza :) przynajmniej moim skromnym zdaniem hehe ;) Pozdrowionka!

Prawo jest sztuką dobra i słuszności ;)

Moje BMW: F32 420d '14, E87 116i '07, a ponadto: F10 520xd '16, F20 118i '15 , X1 sdrive18i '12.

poprzednie: E61 520dT '08, E90 318i '10, E91 318d '07, E87 116i '05, E39 520i '00, E36 318i '93, E34 530i '89, E30 316 '86.

Moja przygoda z BMW od 1990r.

• Członkowie klubu
Opublikowano
Hmmm... a kupno na Allegro.pl widzialem folie samoprzylepną w kolorze chromu oczywiscie do plastiku :]

:duh: Sądzisz że to będzie lepiej wyglądało od Twojego shadow? :hand:

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

Opublikowano
jak dasz ogłoszenie o zamianie, to na pewno znajdziesz osobę, która z wymianą i pocałowaniem ręki da Ci swoje idealne chromy wzamian za Twoje czarne listewki

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
ja bym wolał shadowline, więc dla mnie nie - chyba, że miałbym chromy, to bym się do Ciebie chętnie udał - czy warto, to już sam musisz ocenić

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
po co zmieniać coś co wypuściła fabryka?? :mad2: Miałbyć shadowline i jest nie zmieniaj go na chromline shadow jest fajniejszy a jeśli podobają Ci sie błyskotki sprzedaj tą Buńke i kup chromline ....
http://img27.imageshack.us/img27/1430/10008058vw.jpg
Opublikowano

O ile wiem to tzw "CHROMLINE" to była w standardzie a za ShadowLine trzeba było zapłacić :cool2: A ja tez mam ShadowLine i nigdy bym tego nie zmienił :cool2:

A co do chromu na aucie to wystarczy nakładka na rure wydechową chromowana i ładne felgi :cool2:

Opublikowano
O ile wiem to tzw "CHROMLINE" to była w standardzie a za ShadowLine trzeba było zapłacić :cool2: A ja tez mam ShadowLine i nigdy bym tego nie zmienił :cool2:

A co do chromu na aucie to wystarczy nakładka na rure wydechową chromowana i ładne felgi :cool2:

no i duzy swiecacy grill w chromie to podstawa :)

http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano

Witam

Ja osobiscie mam shadow i nie bede napewno zmienial na chrom. Ale na jednej listwie tej nad drzwiami w kolo okien mam w jednym miejscu delikatnie obdarty kant tej listwy i wydaje mi sie ze ten chrom jest wlasnie podspodem tak ze jesli bardzo chcesz mozesz pokombinowac zeby ten czarny lakier zciagnac.

Opublikowano

Hehe jak Ci widac chrom to to nie jest ShadowLine, Shadowline ma czarne listwy i nie ma podspodem zadnego chromu :mrgreen:

Ty chyba masz jakąs podróbke ShadowLine, moze kupiłes auto od kogos kto zamalował listwy i próbował zrobic Shadowline :lol:

Tak jak u mojego kolegi, tyle ze on zdrapał tą czarną farbe :cool2:

Opublikowano
Hehe jak Ci widac chrom to to nie jest ShadowLine, Shadowline ma czarne listwy i nie ma podspodem zadnego chromu :mrgreen:

Ty chyba masz jakąs podróbke ShadowLine, moze kupiłes auto od kogos kto zamalował listwy i próbował zrobic Shadowline :lol:

Tak jak u mojego kolegi, tyle ze on zdrapał tą czarną farbe :cool2:

:duh: pod listwa shadownline jest tzw. chrom przeciez te listwy sa aluminowe i idzie je wypolerowac tak jak chociazby klamki :D

moje modele