Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Panowie jak dostac sie do tego kanału?? Przy czyszczeniu kratki przez przypadek cos mi tam wpadlo. Próbowałem cienka rurką i odkurzaczem, ale niestety nie powiodlo sie. Chodzi o odplyw pod maska co jest po obu stronach przy slupkach zaraz przy szybie czolowej. Ten kanal plastikowy leci do samego dolu czy tylko kawalek a pozniej juz normalnie po blachach? I jak sie tam dostac? Trzeba sciagac nadkola czy jest inny patent np od spodu w jakis sposob??

🙃🙃

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie ma innego sposobu? Troche nie bardzo mi sie chce rozgrzebywac wszystko. Od spodu nie ma jakiegos zasloniecia odplywu zeby sie tam dostac? Probuje znalezc budowe tego ustrojstwa na realoem ale ni cholery nie wiem gdzie to jest. Chodzi mi o to ze skoro od gory wpadlo to chyba jest mozliwosc od dolu wyciagniecia bez rozbierania wszystkiego. W koncu jest to kanal odprowadzajacy wode ;) wiec jak ma wejscie to i musi miec wyjscie.

Update: kanał ma raptem z 25cm i w dole wchodzi w nadkole. Także albo ściągnięcie nadkola albo próba wydostania od dołu może kilka odsłon odkręcić i się uda.

🙃🙃