Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Niezła padlina. Nawet pan kręcący licznik się załapał na fotę.
3A0jS9b.png
Opublikowano

Faktycznie mu sie spieszy ze sprzedaza. Nawet nie zdarzyl skrecic licznika do tradycyjnych 186 tys. km. Fota z podlaczonym interfejsem to arcydzielo marketingu :D

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Hmm jakby był kręcony to chyba nikt by nie robił 300k tylko 240k :)

Jakiś sposób aby zdalnie to sprawdzić bez podpinania kompa?

Myślicie że to rzeczywiście interfejs?

Edytowane przez juki
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Prima Aprilis było w zeszły piątek. Chyba że to nie żart i naprawdę szukasz E65 po lifcie za 30 tysięcy.
3A0jS9b.png
Opublikowano
Po kierownicy wnioskuje ze miał okolice miliona....dawno takiej padaki nie było. Ciekawe za ile ją kupił. Kuoić e65 polifta za 30k to proszenie się o kłopoty
Opublikowano

Inna sprawa dziwna lub nie że opłaty zrobione już w grudniu a na rejestracje niby brak czasu... dlatego jednak sprzedaż.

Może rzeczywiście temat do przemyślenia :)

Opublikowano

Król sprzedaży. Zdjęcia z czapy, auto całe brudne obok stodoły i jeszcze gość od licznika na zdjęciu :lol: Fotel zagnieciony, zderzak przód lekko poorany, podobnie zżartą (nawet chyba trochę mniej) kierownicę miał mój znajomy, ale on naklepał 480 tysięcy. Serio chcesz to kupić? Wywalić 10 tysięcy na początek w E65 to naprawdę nie problem. Ciekawe za ile sprzedający musiał to kupić, że opłaca mu się za 30 tysięcy pchnąć licząc koszt wyjazdu i marżę.

PS Teraz doczytałem, że to opłacone już jest. W cenie wagi musieli ją przytargać.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano

30tys to cena do negocjacji :lol:

No nic, dzięki za uwagi. Pewnie zaoszczędziłem właśnie kilka ładnych tys

Opublikowano
Dam Ci przykład, kiedyś znajomy szukał E65, znalazł po lifcie, ten sam silnik, w cenie 40 tysięcy. Jedyny problem, że była po dachowaniu :D

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano
z 30 tysi to mozesz anglika kupic i bawic sie w przekladke. Za ile on to e65 kupil ? za 15000-18000 zl ? :D gdzie oplaty oplaty ,transport , profit ;)