Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No piękna :norty: :norty: :norty: żółte ringi :mrgreen: :cool2:

Pokonując granice własnej wytrzymałości,

Wznosisz się na wyżyny własnych umiejętności,

Bo to życie oferuje nam dziś wiele możliwości,

A ty łap los w swoje ręce nadal bądź duchowo mocny!

P.S Ryszard Andrzejewski (PEJA)

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Tak patrząc na wydech.. to kolektor z EGR off dalej Perun turbo... Downpipe.. Dalej środkowy tłumik za nim muffler delete i końcówka... Efekt jak na 2,0d na tyle dobry że nie myślałem nawet o performance tłumiku.... Edytowane przez cypisek21
Opublikowano
Efekt być może a nawet na pewno lepszy niż wydech Performance (wydech Performance sam w sobie za dużo nie zdziała). Chodziło mi bardziej o kwestię wizualną, ten owal jakoś do mnie nie przemawia dlatego pomyślałem o dwururce.
Opublikowano
" Cholera " Bartek ŁADNE to autko :cool2:

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Opublikowano

Faktycznie dzik niestety mam domowy zakaz poruszania się 1er.... wiec niedługo 1er będzie dostępna w sieci jak tylko skończę e60530da które kupiłem kilka dni temu

temu.... Auto fantastyczne niestety moje zapędy z motocross mówią... Bartku przecież to wogole nie jedzie usiądź na mnie zobaczysz co to adrenalina (Crf450r)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Haha auto wystawilem i 3h później się zepsuło.... Przypadek?? Nie sądzę ;) najprawdopodobniej auto się prosi żeby zostało z nami hahaha...

Leje olej z podstawy filtra oleju prawdopodobnie uszczelka podstawy z blokiem..

. Jutro rozbieram poniedziałek po uszczelkę i składanie ;)

Opublikowano

Zakres prac....

wymiana uszczelki w okolicy podstawy filtra

Nowe króćce olejowe

Nowe uszczelnienie gorącego wejścia turbo rury w intercooler

Home made edition klips turbo rury

ruszam...

1be7dc551f3a0095gen.jpg

591a28e42aa77cdfgen.jpg

4906b505c89ea3b4gen.jpg

4917c373672fed08gen.jpg

home made klips prawdopodobnie wiekszosci osob z n47 to pęka... niestety kupic trzeba całą rure inaczej dzwoni tak jakby rozrzad sie rozsypał....

drucik podczas kształtowania... materiał szprycha rowerowa DT Swiss

756e5efc5369bf89gen.jpg

b7732086fa5f7a58gen.jpg

przy okazji jak już tak grzebie zrobiłem tez mechanizm wycieraczki tylnej szyby a dokładniej udrożniłem spryskiwacz...

Opublikowano

U mnie też ten drucik się poluzował i dźwięk jest wkurzający..

Ile płaciłeś za całą rurę ? Natomiast mi dość obcykany mechanik powiedział, że byłby w stanie zamówić i zamontować sam ten drucik, bez konieczności wymieniania tej rury, może coś źle się doimformowałeś ?

Opublikowano

nie ma mozliwosci zakupu samego drucika :)

sam sobie go zrobiłem ze szprychy rowerowej... dt swiss ma swietny materiał jest tak samo sprężysta jak oryginał. natomiast dopasowanie tego zajelo mi około 1h...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Kupie jakies bardzo lekkie 17 :> allegerita / ultraleggera ? jakies propozycje? ;) zamienie za 18 i dopłace :)
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/f47ef1bf6becfa1b]f47ef1bf6becfa1bgen.jpg[/url]

Swiezy olej :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

I to rozumiem serwis na najwyzszym poziomie :cool2:

Ostoroznie jezdzij na tym moto :norty: Bo my chyba bedziemy chowac kolege(hujowo systuacjia wyglada) rozjebal sie osatnio na plastiku :|

Opublikowano
Chyba przed chwila cie widzialem na drodze do krakowa od Strony Olkusza w Bialym Kosciele. Jechal X na blachal SBE wiec stwierdzilem ze duza szansa ze to ty. Pozdro ;)

Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :)

e87 118d: https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=210&t=369493

ex e87 116i: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=297577 :D

Opublikowano
To szukam dalej ;) wygladala identycznie a mignelo mi przed oczami SBE to pomyslalem ze moze twoja ;) juz mam taki nawyk ze wypatruje beemek z SBE bo akurat kumpel e90 taka smiga ;)

Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :)

e87 118d: https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=210&t=369493

ex e87 116i: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=297577 :D