Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam koledzy,

mam pytanie ws wymiany przedniego zderzaka...

ile taka wymiana kosztuje razem z malowaniem?

chodzi o to ze sie zastanawiam czy to tutaj w de naprawic za kase z ubezpieczenia,czy wziac od nich kase i naprawic to u nas w PL?

na ile bedzie wyceniona szkoda to bede dopiero jutro wiedzial , ale fajnie by bylo tez wiedziec ile takie cos w pl kosztuje.

chcialem tutaj fotki dac ale nie wiem jak :)

prosze o jakies odpowiedzi...

dzieki

Opublikowano

Malowanie 400-500 zl, zderzak tez w tych granicach chyba ze mpakiet to drozej, zawsze moze sie uda kupic w kolorze.

Ps: jezeli zderzak nie jest mocno zbity to zawsze mozna go pospawac, koszt troche nizszy niz zakup uzywanego.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Co to była za bambi że takie szkody? Ja insignią to tylko na myjnię musiałem

With mobilephone sent.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kasiorke dostaniesz dopiero po naprawie szkody i zatwierdzenia naprawy przez rzeczoznawce minus 19% MwSt + samochod zastepczy na czas naprawy (jesli nie skorzystasz dostaniesz pieniadze)

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Kasiorke dostaniesz dopiero po naprawie szkody i zatwierdzenia naprawy przez rzeczoznawce minus 19% MwSt + samochod zastepczy na czas naprawy (jesli nie skorzystasz dostaniesz pieniadze)

...samochod zastepczy tak...ale tylko gdy sie ma Vollkasko! :)

pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A jak znak stoi "uwaga na dziką zwierzynę" też?

Kosztorys się bierze z bmw i ten do ubezpieczyciela.

Teilkasko też uwzględnia zderzenia ze zwierzyną

With mobilephone sent.

Opublikowano
Jeśli stały znaki ostrzegające to będzie ciężko uzyskać od nich odszkodowanie. Musisz zgłosić się do firmy w której masz wykupione Autocasco, jeśli masz
Opublikowano
Jeśli stały znaki ostrzegające to będzie ciężko uzyskać od nich odszkodowanie. Musisz zgłosić się do firmy w której masz wykupione Autocasco, jeśli masz

hey,

tez to juz slyszalem od kogos ale ....to nieprawda...byla policja i nie ma to znaczenia wiesz specjalnie sie ich pytalem i nie ma znaczenia.

narka