Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

POPRAW VIN W TYTULE NA POPRAWNY, MASZ PONIŻEJ:

Numer podwozia WBANJ710X0B516782

Kod typu NJ71

Typ 530D (EUR)

Typoszereg E E61 ()

Seria 5

Rodzaj konstrukcji TOUR

Układ kierowniczy LL

Drzwi 5

Silnik M57/TU

Pojemność skokowa 3.00

Moc 160

Napęd HECK

Skrzynia biegów AUT

Kolor SILBERGRAU METALLIC (A08)

Tapicerka LEDER DAKOTA/SCHWARZ (LCSW)

Data prod. 2004-08-31

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S205A AUTOMATIC GETRIEBE Automatyczna skrzynia biegów

S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sportowe dostosowanie podwozia

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S339A SHADOW LINE Shadow-Line

S354A GRUENKEIL-FRONTSCHEIBE Szyba przednia ziel. z klinem ziel.

S430A INNEN-/AUSSENSPIEGEL AUT.ABBLENDEND Lust. wew./zew. z automatyką przyciemn.

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S438A EDELHOLZAUSFUEHRUNG Wersja z drewna szlachetnego

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S524A ADAPTIVES KURVENLICHT Adaptacyjne doświetlanie zakrętów

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S540A GESCHWINDIGKEITSREGELUNG Tempomat

S563A LICHTPAKET Pakiet oświetlenia

S587A LM RAEDER DOPPELSP.116 MIT NOTLAUF. Obr. BMW, st. le. podw. spr. 116

S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional

S644A HANDY VORB. MIT BLUETOOTH-SCHNITTS. Instalacja tel. kom. z Bluetooth

S694A CD-WECHSLER VORBEREITUNG Instalacja zmieniarki BMW na 6 CD

S698A AREA-CODE 2 Area-Code 2 do DVD

S855A SPRACHVERSION ITALIENISCH Wersja językowa, włoski

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S884A ITALIENISCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa w jęz. włoskim

S8SAA LAENDERSPEZ. NAVI.-FREISCHALTUNG Aktywacja nawigacji charakt. dla kraju

S8SBA LAENDERSPEZ. TELEMATIKFREISCH. Aktywacja syst. telem. char. dla kraju

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Dummy-SALAPA

S928A REIFENSTEUERUNG Sterowanie opon

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S216A SERVOTRONIC Wspomaganie układu kier. Servotronic

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe

Opublikowano

Co to znaczy wg Dekry :?: Ktoś spisał go z licznika i wpisał do protokołu oględzin czy też przeglądu - nic więcej. Dekra nie sprawdza przebiegów - spisuje je z tego co wyświetlane jest na liczniku.

Jeśli to jest oryginalny przebieg to trafiłeś na białego kruka. 12 letnie E61 530d z przebiegiem 192300km, bezwypadkowe za 25-26tys zł :cool2:

Zainwestuj w sprawdzenie historii u Dray'a - może on ma coś więcej na temat tego samochodu.

Samochód z przebiegiem, potwierdzonym badaniem technicznym TUV

To jest tak samo jak w PL - cofasz licznik, jedziesz na przegląd i wpisują taki jaki odczytają. Nawet jeśli poprzedni odczyt był większy :mad2:

Możliwość wykupienia ubezpieczenia OC i powrót autem na kołach do domu.

O tym to już nawet w przedszkolach mówią....jak można wrócić autem na kołach, skoro ważność jego tablic dojazdowych ( a co za tym idzie rejestracja pojazdu ) minęła 1,5mc temu :?:

Chyba, że ja o czymś nie wiem i teraz ubezpieczalnie dopuszczają auta do ruchu na podstawie polis OC :?:

P.S. to jest Włoszka

Opublikowano

Nie pisze tu o tablicach bo nie o to mi chodzi , dobrze wiem na czym to polega :)

Myślałem ze juz ktos ja oglądał na żywo, prawdziwy niemiec nie bawi sie w takie cofanie. A przeglad z dekry i z tuv sa z 2014 r. Myślałem ze ktoś , coś ją oglądał.

Bo jak dostałem zdj srodka to kiera wygląda jakby własciciel mam papier ścierny zamiast naskórka.

Przebiegu 300 sie nie boje tylko za 300 chciałbym zapłacic odpowiednio :)

Opublikowano

Przebieg 300 pewnie nie zrobi na silniku większego wrażenia - tylko pytanie czy potencjalny kupujący jeśli wie, iż przebieg jest 2 razy taki przyjmuje to do wiadomości i jednocześnie godzi się być oszukanym przez handlarza :?:

prawdziwy niemiec nie bawi sie w takie cofanie

Wśród "prawdziwych" Niemców są też Jugosławianie, Rosjanie, Turcy i to oni stanowią spore grono sprzedających samochody w DE.

Jeśli nie jedziesz osobiście, nie widzisz miejsca i gościa od którego to kupujesz to możesz tylko domniemywać, że kupiłeś od "prawdziwego" Niemca.

Opublikowano

Przebieg 300 pewnie nie zrobi na silniku większego wrażenia - tylko pytanie czy potencjalny kupujący jeśli wie, iż przebieg jest 2 razy taki przyjmuje to do wiadomości i jednocześnie godzi się być oszukanym przez handlarza :?:

Wśród "prawdziwych" Niemców są też Jugosławianie, Rosjanie, Turcy i to oni stanowią spore grono sprzedających samochody w DE.

Jeśli nie jedziesz osobiście, nie widzisz miejsca i gościa od którego to kupujesz to możesz tylko domniemywać, że kupiłeś od "prawdziwego" Niemca.

Dla mnie prawdziwy niemiec to rodowity :) a nie ciapaty z obywatelstwem niemieckim :)

Opublikowano

Sprowadziłem kiedyś z Niemiec C-klasę W204, bezwypadkową, z przebiegiem 18 tys. km (!) którą kupiłem tam od Pakistańczyka, starszego pana, właściciela firmy budowlanej, więc nie generalizujmy bo nie ma reguły :mrgreen: fakt, że cena nie była okazyjna, bo w 2012 r. zapłaciłem za nią 19.500 EU, ale auto było praktycznie nowe. W DE nie ma okazji za dobre auto.

Opublikowano
Bardziej mi chodziło o to czy ktoś już liznał go na żywo :) bo jezeli faktycznie technicznie stan jest ok a wyjdzie po vinie 300 tysi nalotu to jest z czego sie targowac :D
Opublikowano
Sprowadziłem kiedyś z Niemiec C-klasę W204, bezwypadkową, z przebiegiem 18 tys. km (!) którą kupiłem tam od Pakistańczyka, starszego pana, właściciela firmy budowlanej, więc nie generalizujmy bo nie ma reguły :mrgreen: fakt, że cena nie była okazyjna, bo w 2012 r. zapłaciłem za nią 19.500 EU, ale auto było praktycznie nowe. W DE nie ma okazji za dobre auto.

Jak to mówią:

jedna jaskółka wiosny nie czyni
- albo
wyjątek potwierdza regułę
Opublikowano
Bardziej mi chodziło o to czy ktoś już liznał go na żywo :) bo jezeli faktycznie technicznie stan jest ok a wyjdzie po vinie 300 tysi nalotu to jest z czego sie targowac :D

Cena nie jest jak za 300k a raczej za 600k.

Za 130 zeta sie dowiesz. Wydaje mi sie, ze sprzedajacy bedzie mial gdzies ile wyjdzie po vin. Swoje musi zarobic. Pomysl ile to auto kosztowalo za granica skoro u nas kosztuje tak malo. Radzilbym Ci sie nie pchac w takie maszyny bo Cie szybka zjedza. Ostatnio padla mi diversity antena. Koszt nowej to 1 tys. Pomysl iles moze Ci sie takich pierdol po 1 tys zepsuc w takim aucie. Fotele wygladaja jakby kury na nich siedzialy w kurniku.

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka