Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja zauważyłem coś dokładnie odwrotnego. Większość ludzi na forum po ujawnieniu oszustwa odpuszcza dany wehikuł. I to się im chwali.

Napisałem sporo, a to nie wszyscy :D Ale niektórzy zdradzają objawy, jakby przeleżeli pod lodem kilka ostatnich lat.

Opublikowano

A z ponad 14 tys. tematów w tym dziale to ile to będzie, to sporo?

Czy nie od odsetka ludzi ignorujących porady w tym dziale zależy sens istnienia tegoż działu?

Opublikowano
Zielo nie "filozuj" :D Nie czepiajmy się cyferek. Wystarczy, że trafi się i trafiło kilku i to są tylko ci o których wiemy dzięki temu forum. Jak to wygląda statystycznie? A kto by je prowadził, ale ważne jest to, że tacy ludzie istnieją,chociaż do epidemii pewnie daleko.
Opublikowano

Dopiero teraz zaczaiłem. Wcześniej zrozumiałem, że chodzi o sporo osób, teraz kumam w końcu, że o kilku. Już wszystko wiem :cool2:

Autorowi życzymy znalezienia wymarzonej... e46.

Opublikowano
Może jak cyferki widzą to im bardziej do rozumu przemawia. Ten egzemplarz dziś ma 188.000 km, wcześniej miał 377.928 km (04.11.2013)

A podobno współczesne samochody są mniej trwale od tych starszych.... :lol:

Opublikowano
A to E90 z A.D. 2005 jest starsze czy współczesne :?:

W nim jest silnik jeszcze z rozrządem od przodu silnika - czyli stara konstrukcja M47N2.

Bardziej współczesne :wink:

Ogólnie utarło sie ze porządne samochody skończyły się na modelach mb w124, bmw e34 itp ..

Opublikowano
Bardziej współczesne :wink:

Czyli współcześniejsze :norty:

Owszem W124, e34, były prawie "pancerne" ale też się psuły. Ich zaletą było to, że miały mało elektroniki w porównaniu do aut produkowanych dzisiaj - więc były proste w obsłudze i naprawach. Tylko pytanie - kto by dziś kupił samochód klasy E, gdyby w ich wyposażeniu były tylko elektryczne szyby oraz manualna klimatyzacja, abs oraz wspomaganie kierownicy.

Opublikowano
Tak, tak, asystenci pasa ruchu, aktywne tempomaty, radary, deski rozdzielcze reagujące na gesty itp. są dzisiaj w aucie niezwykle niezbędne :mrgreen:
Opublikowano
Nie chodzi o fakt, że są niezbędne - bo kiedyś ich nie było i też auta jeździły. Chodzi o to, że ktoś - kto wydaje na auto setki tyś zł chce mieć "full option" wraz z "asystentami", którzy działają średnio chociażby ze wzgl. na fakt iż nie zawsze oznaczenia poziome drogi są widoczne :cry2:. Taki jest dzisiejszy standard i nie ma co wymagać od producentów by nie pakowali tego wszystkiego do swoich samochodów.
Opublikowano
Dopiero teraz zaczaiłem. Wcześniej zrozumiałem, że chodzi o sporo osób, teraz kumam w końcu, że o kilku. Już wszystko wiem :cool2:

Autorowi życzymy znalezienia wymarzonej... e46.

szukam e91 nie e46

Opublikowano
Albo inaczej. W założonym budżecie bierz pierwsze e91, które wpadnie ci w oko. Bo wszystkie będą tak samo zajechane, więc co za różnica. Nie ma sensu bawić się w rozkodowywania, historie serwisowe i zakładanie tematów na forum.
Opublikowano
kupie to co będzie mi się podobało i odpowiadało i na co będzie mnie stać ,jestem niemal pewien że dużo osób szuka tanich aut ,po za tym pisałem że auto odpada miedzy innymi opiniom użytkowników forum wstawiłem też link do innego ogłoszenia i tam temat tak się nie rozwija....
Opublikowano
bierz pierwsze e91, które wpadnie ci w oko
kupie to co będzie mi się podobało i odpowiadało

No i się zgadzamy :cool2:

Opublikowano
Kurczę, facet chce pomocy, wsparcia,

dostał już wsparcie w postaci ujawnionego prawdziwego przebiegu tegoż samochodu wychodzącego na około 400k km i mimo to, że ktoś chce go oszukać to facet dalej w to brnie - więc czego chcieć więcej :?:

a Wy się nad nim znęcacie :shock:

Prawda nie każdemu musi się podobać. Jasne, że lepiej jest napisać, że wszystko jest cacy - natomiast w tym przypadku nie jest tak kolorowo.

Jak pisałem wielokrotnie - ja osobiście widząc oszustwo polegające na cofnięciu wskazania licznika odwracam się i wychodzę. Tutaj podano na tacy a mimo to zainteresowanie jest nadal :mad2: Jestem ciekawy, czy handlarz nie byłby zdenerwowany gdyby mu zapłacić fałszywymi pieniędzmi za "fałszywy" samochód

Opublikowano
Kurczę, facet chce pomocy, wsparcia, a Wy się nad nim znęcacie :shock:
Nie podoba ci się, że chcemy go odwieść od wpakowania się na minę? Dziwne.
Opublikowano

Trzeba jeszcze wiedzieć co znaczy "fałszywe" pieniądze!!!!

Jeżeli pochodzą z ciężko oranej krwawicy umysłowej oraz zdolności mechanicznych własnych rąk to jak najbardziej OK !!!!

Jeżeli ze sprzedaży "padliny" tj. ulepa, szpachli ,złomu, padaki,3 w 1 , .....itp.... to już nie!!!!! :cry2:

Opublikowano
Kurczę, facet chce pomocy, wsparcia,

dostał już wsparcie w postaci ujawnionego prawdziwego przebiegu tegoż samochodu wychodzącego na około 400k km i mimo to, że ktoś chce go oszukać to facet dalej w to brnie - więc czego chcieć więcej :?:

a Wy się nad nim znęcacie :shock:

Prawda nie każdemu musi się podobać. Jasne, że lepiej jest napisać, że wszystko jest cacy - natomiast w tym przypadku nie jest tak kolorowo.

Jak pisałem wielokrotnie - ja osobiście widząc oszustwo polegające na cofnięciu wskazania licznika odwracam się i wychodzę. Tutaj podano na tacy a mimo to zainteresowanie jest nadal :mad2: Jestem ciekawy, czy handlarz nie byłby zdenerwowany gdyby mu zapłacić fałszywymi pieniędzmi za "fałszywy" samochód

jak byś czytał wszystkie posty nie pisał byś tego 2 post ,2 strona więc napiszę jeszcze raz NIE INTERESUJE MNIE JUŻ TO AUTO SZUKAM INNEGO DZIĘKUJE :D

Opublikowano
Napisałem to pół żartem, pól serio, trochę z przekąsem i ironią, a Wy wszyscy śmiertelnie poważnie :roll:
Opublikowano

Ja też napisałem z przekąsem i ironią :roll:

Temat do zamknięcia. Autor zrezygnował z zakupu tego egzemplarza.