Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cena e90 jak za e46 - jest

Magiczny przebieg - jest

Ladny kolorek - jest

Mysle, ze warto :norty:

oczywiscie żartuje. To auto musialo kosztowac w DE 4 tys euro albo i mniej...masakra jakaś

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Środek jest, jak zwykle, na zdjęciach na otomoto. W ogóle powinien tu być do regulaminu dopisany zakaz wrzucania linków do OLX jeżeli zdjęcia są na otomoto, ciekawe ilu ludzi by dopiero wtedy zwróciło uwagę że patrzą na ogłoszenie z połową zdjęć.
3A0jS9b.png
Opublikowano

Przy zakupie auta wymiana rozrządu, oleju i filtrów gratis :lol:

zdjęcie przed stacją kontroli, oznacza to samo co fotelik dziecięcy lub za "scenografię" drugiego planu, służy kompleks dilera. :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cena e90 jak za e46 - jest

Magiczny przebieg - jest

Ladny kolorek - jest

Mysle, ze warto :norty:

Możesz jeszcze dodać:

Skręcona - jest :mrgreen:

I to o ponad połowę :mad2:

Opublikowano
Przec8ez Ci DRAY napisał ze skręcona o połowe, on ma dostęp do bazy...w aso sie nic nie dowiesz jesli nie jesteś wlascicielem. Jak masz 22k na auto to kup e46 a nie szukasz e46 w cenie złomu...
Opublikowano
Przec8ez Ci DRAY napisał ze skręcona o połowe, on ma dostęp do bazy...w aso sie nic nie dowiesz jesli nie jesteś wlascicielem. Jak masz 22k na auto to kup e46 a nie szukasz e46 w cenie złomu...

szukam e91 nie e 46 w cenie złomu i sprawdzą mi w aso to co jest dla mnie istotne jak to już moja sprawa .... :D

Opublikowano

tak więc jakiej odpowiedzi jeszcze oczekujesz :?:

Jeśli nadal jesteś zainteresowany autem, które ma realny przebieg około 400tys km to warto je kupić, bo jak napisano w ogłoszeniu wymiana rozrządu jest gratis :cool2:

P.S. na zdjęciach wnętrza słynna kropka figuruje na wyświetlaczu

Opublikowano
U mnie we wsi są wystawione dwie z przebiegami bliżej 300 niż 200 , za ceny ok 27. Ładne...i pies z kulawą nogą się o nie nie upomina. Coś mi się wydaje, że w społeczeństwie BMW powoli zaczyna mieć opinie na którą ostatnio pracowało swoją jakością.
Opublikowano
.widać jakiś partacz kręcił mu ten licznik.

pewnie sam go kręcił. Kupujący otrzymuje kręcony licznik w pakiecie z wymianą rozrządu...

Patrząc na auta sprzedającego, to ja mam wątpliwości - czy chociaż jedno wystawione auto ma prawdziwe wskazanie przebiegu. Tam nawet Golf IV z TDi z 2000r ma ustawiony licznik na 214k km :nienie:

Coś mi się wydaje, że w społeczeństwie BMW powoli zaczyna mieć opinie na którą ostatnio pracowało swoją jakością.

To nie społeczeństwo BMW, tylko handlarze zepsuli rynek oferując auta bezwypadkowe, po pierwszych właścicielach, z udokumentowanymi przebiegami rzędu 150-190tys km za cenę niższą niż wartość rynkowa pojazdu. Trudno się teraz dziwić, że kupujący po przeczytaniu takich ogłoszeń ( które dominują wśród ogłoszeń motoryzacyjnych ) szukają takich właśnie samochodów.

Kto szuka ten znajduje - w rezultacie właśnie takie "lepiochy" z przekręconymi o połowę licznikami, z prostowanymi lub ciętymi w nieodpowiedni sposób elementami konstrukcyjnymi, lub z zatajanymi uszkodzeniami mechanicznymi.

Szkoda tylko, że znowu sprawdza się przysłowie "Polak mądry po szkodzie".

Opublikowano
Co z tego skoro większość kupujących kieruje się zasadą CCC (Cena Czyni Cuda), a jak ktoś wystawi zadbany, dopieszczony, autentycznie bezwypadkowy egzemplarz, za cenę 3-4 tys. powyżej średniej ceny, to brak zainteresowania. A w przypadku aut BMW tą kwotę powiększoną dwukrotnie wydaje zaraz po zakupie na naprawy i psioczy, jakie to BMW złomy, co się ciągle psują, itp. :duh:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale o co chodzi, dla takich jak my to tylko lepiej że ludzie wolą ulepione skręty. :norty:
3A0jS9b.png
Opublikowano
Ja zauważyłem coś dokładnie odwrotnego. Większość ludzi na forum po ujawnieniu oszustwa odpuszcza dany wehikuł. I to się im chwali.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Może jak cyferki widzą to im bardziej do rozumu przemawia. Ten egzemplarz dziś ma 188.000 km, wcześniej miał 377.928 km (04.11.2013)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Czyli grubo grubo ponad 400 tys. ma aktualnie. Na zachodzie to już śmietnik bez wartości, sprzedawany za grosze. W Polsce dostaje drugie życie i czeka na łowcę okazji. ;) I interes się kręci. Idiotów w naszym kraju nie brakuje.

Człowiek ustawia jakieś tam konkretne parametry wyszukiwania na mobile.de i wyskakują mu auta od 10 tys. Euro. Te same parametry na otomoto i wyskakują od 30 tys. złotych. Kraj cudów. :)