Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Szanownych Forumowiczow!Nabylem wlasnie e70 286KM.Autko z 2008r. przebieg 142tys potwierdzony.Kiedy jechalem ucieszony z nabytku przy zjezdzie na autostrade auto mi zgaslo.Po wyjeciu kluczyka i wlozeniu spowrotem samochod odpalil i tak zrobilem 200km.Jedynie co dalo sie odczuc przy przyspieszaniu to takie delikatne szarpanie(tez nie zawsze).To tak jakby na ulamek sekundy cos rozlaczalo.Na drugi dzien zadzwonilem do chlopa od ktorego kupilem i stwierdzil ze to wina klemy pirotechnicznej bo tak mu mechanik powiedzial.Ladunek wystrzelony ale scisnalem i chwile bylo ok.Tzn nalalem pelny zbiornik paliwa dolalem srodek do czyszczenia ukladu paliwowego.Po przejechaniuk ok 10 km stanalem i samochod pracowal na wolnych obrotach.Po chwili zgasl.Odpalil bez problemu.Ruszylem dalej i przy przyspieszaniu znow zgasl.Ponownie wyjecie kluczyka i odpala bez problemu.I tak 5 razy.Powoli zaczynam miec go dosc.Pomozcie prosze i doradzcie cos.Pozdrawiam wszystkich!
  • 3 lata później...
Opublikowano
Wlasnie mam to samo, gasnie gdy ruszam pod gorke i przechodzi na bieg neutralny, gdy wyjme klucz pieknie odpala, rowno chodzi i gasnie przy przyspieszeniu znowu.Przestal pokazywac ile paliwa w zbiorniku, zadnych ostrzeżeń na komputerze.Glowa boli.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witaj u mnie problemem były wtryskiwacze podczas przyspieszania gubił ciśnienie na listwie CR I gasl
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dokladnie, wtrysk zapetla i m57 zawsze gasnie.