Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Precyzując jest moją koleżanką, która szuka samochodziku dla siebie. (...) Ja upieram się przy BMW i tłumacze, że napewno będzie zadowolona. Ona ma głównie na oku takie auta: BMW Z3, Z4, MB SLK, Nissan 350Z, Mazda RX-8 i Boxster, ewentualnie Cayman. Cena nie gra roli Powiedzmy przy kwocie do 250tys.zł chyba nie gra.

Moim zdaniem trzeba mieć nierówno pod sufitem zeby na pierwsze auto kupic sobie któres z wyżej wymienionych....

Lub mieć bardzo równo... a nawet płasko żeby wygłaszać takie nieprzemyślane sądy.

350z na pierwszy samochód hahahahaha!!! albo Caymana. Ale to tylko mnie utwierdziło w tym, ze rozsądek i inteligencja nie często maja coś wspólnego z kobietami.

I z niektórymi mężczyznami również.

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W polskich warunkach drogowych bardzo przydaje sie duza moc i duzy moment obrotowy - przy wyprzedzaniu. Po prostu, zeby zrobic to jak najbezpieczniej i nie gryzc palcow ze zdenerwowania warto miec zapas mocy.

Moim zdaniem na poczatek fajny bylby Mini Cooper albo BMW 120

W pełni sie z tobą zgadzam! Ale chyba nie sadzisz, ze ktos kto dopiero robi prawko i prawdopodobnie dopiero w ośrodku szkolenia kierowców nauczy sie jezdzic bedzie odrazu bez doswiadczenia "tasował" po mieście samochodem takim jak Nissan 350Z? A jezeli chodzi o Mini Cooper lub BMW 120 to bylby bardzo dobry wybór!

I napewno maja one wystarczajaca moc do wyprzedzania.

Opublikowano

Ale to tylko mnie utwierdziło w tym, ze rozsądek i inteligencja nie często maja coś wspólnego z kobietami.

Na pewno częściej niż z takimi tekstami...

Opublikowano
Moim zdaniem trzeba mieć nierówno pod sufitem zeby na pierwsze auto kupic sobie któres z wyżej wymienionych.

350z na pierwszy samochód hahahahaha!!! albo Caymana. Ale to tylko mnie utwierdziło w tym, ze rozsądek i inteligencja nie często maja coś wspólnego z kobietami.

No ale cóż nato poradzic...

:duh: :duh: :duh: :duh: :duh: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: szkoda komentować

- to ja przepraszam! ...i znikł
  • Moderatorzy
Opublikowano
Moim zdaniem trzeba mieć nierówno pod sufitem zeby na pierwsze auto kupic sobie któres z wyżej wymienionych.

pxv - obawiam się że nie zagrzejesz długo miejsca na tym forum. Jesteś tu od 3 dni a zasłużyłeś już na drugie ostrzeżenie... W tym tempie to za jakieś 2-3 tygodnie masz szansę na bana...

Następnym razem zanim coś napiszesz zastanów się dwa razy.

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano
To moze wklej swoje foto tutaj a my cos dobierzemy specjalnie dla Ciebie. Bo wiesz tak w ciemno to ciezko cos doradzic :roll:
Opublikowano

Ehh mi bardzo podobają się kobiety w X5- piękny widok :D :P :wink: , jeśli chcesz coś orginalnego i małego to proponuje Z4, kwestia gustu, każde BMW w sumie ma coś w sobie :8)

Pzdr

Opublikowano

A wiecie jak ladnie wyglada kobieta w takim np e38 :!: :!:

Majac 250 tys zl kupilbym sobie kilka samochodow, na pewno nie jeden :naughty:

Opublikowano
A wiecie jak ladnie wyglada kobieta w takim np e38 :!: :!:

Majac 250 tys zl kupilbym sobie kilka samochodow, na pewno nie jeden :naughty:

za 250tys tylko kilka samochodow a dokladniej kilka E28 :D

moje modele
Opublikowano
Dixi i jeszcze by zostalo na e31, e32, e36 coupe, e38 i na duuuuzo paliwa do nich :8)
Opublikowano

hmm no moze ale za M5 i za alpime trzeba byloby wylozyc po 15-20 tys euro czyli w sumie 30-40 tys euro plus oplaty to niech wyjdzie 150 tys to za reszte bym zakupil jakas fajna M3 E30 i juz kasa sie skonczyla....

250ty to torche zamalo :roll:

moje modele
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
........skoro cena nie gra roli...........proponuje E46 M3 CSL +Supercharger kit AA LevelII Gen2 :norty: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cool2:
Opublikowano
bmw może jezdzic tylko facet dla kobiety potulne autko proponuje :!:

:duh: :nana: :duh: :nana: :duh: :nana:

pantof .... :P

Opublikowano
bmw może jezdzic tylko facet dla kobiety potulne autko proponuje :!:

:duh: :nana: :duh: :nana: :duh: :nana:

pantof .... :P

ależ skąd! baba, Słonko.