Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,wiem ze temat walkowany wiele razy,ale chce sie zabrać za to na czasie,tyle ze nie mam oświetlenia nog i jedyna opcja zostaje podpięcie sie pod oświetlenie kabiny a do podsufitki troche ciężko sie dobrać.. Chciałbym jeszcze spróbować do bezpieczników np do centranego zamka,ale czy wie ktoś jaki jest nr bezpiecznika od centralnego? Chyba ze jeszcze jakaś inns opcje ktoś zna?

Ps. A tak pytanie z innej beczki mam problem z pilotami bo nie zawsze otwiera albo zamyka mi z pilota bo sie chyba rozladowal.. Ale tam w pilocie nie ma bateri tylko akumulatorek który ląduje sie podczas jazdy ,ale jeszcze dobre pol roku i ani troche sie nie naladowal... Czy trzeba go zanieść gdzieś do naprawy czy idzie cos samemu zrobić?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Z ringami nie pomogę, bo to nie moja bajka :roll:

Jeśli chodzi o pilot to jak kupiłem auto to jeden otwierał/zamykał auto a drugi nie, też jeździłem na nim cały czas żeby się naładował i nic. Wystarczyło go zakodować wg instrukcji z forum i działa bez problemu 5 lat.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
A kodowanie jak zrobić? Wsadzić do stacyjki przerecic do 1 zsplonu odczekać 3s wyciągnąć,przytrzymać przycisk otwierania i potem 3 razy kliknąć zamykanie? Czy jak?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Szukaj instrukcji na forum lub w google, nie pamiętam, bo jak pisałem robiłem to 5 lat temu. Czasem trzeba powtórzyć kilka razy.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.