Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co słychać w temacie, jest zainteresowanie autem czy sami janusze biznesu proponujący "90tys i jestem dziś" albo zamiany na ciągniki, działki, kombajny itp ?

Auto masz w fajnej wersji z PL pochodzenia i dobrą cene więc trochę dziwne że jeszcze nie znalazła następcy

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miałem kupca... który jak się okazało nie miał pieniędzy ;-) Komedia :)

Na razie nie mam ciśnienia, F80 będzie gotowe dopiero za 2 tygodnie, a i ważniejsze rzeczy niż auta teraz są na tapecie.

kupię 540i E39 po lifcie, sedan
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co słychać w temacie, jest zainteresowanie autem czy sami janusze biznesu proponujący "90tys i jestem dziś" albo zamiany na ciągniki, działki, kombajny itp ?

Auto masz w fajnej wersji z PL pochodzenia i dobrą cene więc trochę dziwne że jeszcze nie znalazła następcy

Vaporr a twoja poszła?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Galeria jeszcze chyba nie zamknięta, więc podrzucę zdjęcie szpiegowskie (jakby z lat 80-tych) :D bo kolega się nie chwali.

Gratulacje :cool2:

RPRZThJ.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Z ciekawości za ile poszła, może być priv za parę miechów swoją wystawiam, punkt odniesienia się przyda i czy fv?

Pozdrawiam

male-bmw-2.png