Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Robie 20km w jedna stronę.Próbowałem go przegonić ale nic z tego jakieś 50km z prędkością 150km/h i nic.Przewody zostały stare ja tego nie robiłem tylko mechanik zaufany mówił ze przeczyścił i są drożne .I tak jak mówię obroty spadaj po odkręceniu korka a olej wywala bagnetem bagnet trzyma sie mocno czasami ciężko go wyciągnąć..Jeszcze dodam ze tego osadu jest bardzo dużo.
Opublikowano

Ta głowica, pierścienie... Palnijcie się w łeb i to zdrowo.

Masło to norma w tym silniku. Jak Ci bierze olej to zrób uszczelniacze zaworowe i tyle.

Odme musisz wymienić bo jej się nie czyści. Więc twój mechanik poleciał sobie w ..... :)

jeśli wywala olej przez bagnet to wskazuje na zajechane pierścienie.

Za takie posty moderatorzy powinni dawać bany. Celowo wprowadzasz go w błąd i narażasz na koszty. Czy ty jesteś zdrowy człowieku?

Opublikowano

lepiej zaloguj się na forum dla majsterkowiczów i dywaguj na temat mocowania kołków w ścianie bo tutaj wyraźnie Ci nie idzie. po Twoim poście wnoszę, że jesteś prostym człowiekiem, nie pasujesz do tego forum i dalsza dyskusja z osobą Twojego pokroju nie ma sensu.

PS. Jeśli Twoim zdaniem wyrzucanie oleju przez bagnet i jego ubytki to objaw normalny to proszę Cię sprzedaj swoje BMW bo jesteś kolejną osobą która psuje opinię tej wspaniałej marce. Czuję, że Golf 3 idealnie będzie Ci pasował. Chyba, że o całe auto dbasz tak jak o silnik to lepiej go zezłomuj.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Proszę wszystkich a zwłaszcza kolegę tatalia. o spokój. Diagnozy przez internet, fora itp. zawsze są tylko wskazówką gdzie szukać problemu.
3A0jS9b.png
Opublikowano
Proszę wszystkich a zwłaszcza kolegę tatalia. o spokój. Diagnozy przez internet, fora itp. zawsze są tylko wskazówką gdzie szukać problemu.

wyczerpałeś temat :cool2: