Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A ja mam biały dymek to co to moze byc? Przepala caly olej, silnik suchy i pracuje rowno. Pierscienie?

Dużo tego białego dymu ? Masz auto w gazie ? A odme sprawdzałeś ??

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
@up

Może chodzić o ten warsztat:

http://dobrymechanik.pl/mechanicy/bukowie/fafara.html tak znalazłem i by niby pasowało

Dzień dobry,dla każdego użytkownika forum BMW z racji że jestem nowym użytkownikiem forum witam serdecznie.

Czy może ktoś udostępnić lub ma aktualny nr.Tel. do warsztatu wymienionego po wyżej obecny nr.nie odpowiada.

Chciałbym wymienić rozrząd kompletny BMW E91 320 d N47 proszę o info na pw. lub forum.

Opublikowano
Uszczelniacze! Wymieniałem u siebie 2 tyg temu i problem znikl. Objawy mialem takie same. Uszczelniacze zostaly wymienione bez zdejmowania glowicy.

Jaki koszt i skąd jesteś ?

Koszt 1600 zl robocizna + czesci, robilem w Bolesławcu w D1 GARAGE.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nadal szukam warsztatu w Poznaniu i okolicach gdzie wymienią uszczelniacze zaworowe bez ściągania głowicy. Póki co znalazłem taki warsztat w odległości 100km, nie ukrywam, że chciałbym bliżej. Proszę jeszcze abyście napisali, ile płaciliście za usługę (robocizna i części). Jeśli chodzi o części to jest potrzeba uszczelka pokrywy zaworów i uszczelniacze zaworowe, czy cos jeszcze?
Opublikowano
Nadal szukam warsztatu w Poznaniu i okolicach gdzie wymienią uszczelniacze zaworowe bez ściągania głowicy. Póki co znalazłem taki warsztat w odległości 100km, nie ukrywam, że chciałbym bliżej. Proszę jeszcze abyście napisali, ile płaciliście za usługę (robocizna i części). Jeśli chodzi o części to jest potrzeba uszczelka pokrywy zaworów i uszczelniacze zaworowe, czy cos jeszcze?

SWAP Garage Tulce pod Poznaniem. Znajdziesz ich na fb. Są profesjonalni więc mogą też mieć dłuższe terminy.

Ceny się dowiesz telefonicznie.

Eibach Pro Kit, Rev Motoring Silicone Intake Hose, Kolektory Turbo Works, Performance Intake, Milv's: +1mm Modified Intake Lift Valvetronic Supports, Program BPC.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Polecam BMW Arek pod Częstochową. Wymiana uszczelniaczy bez zdejmowania głowicy to koszt 1000zl. Konkretne podejście - umawiamy się na konkretny termin i auto następnego dnia gotowe.
  • 1 rok później...
Opublikowano
Uszczelniacze robiłem u Dawida w Górze koło Śremu tam gdzie jest maszt radiowo-telewizyjny, ale jest tez chlopak w Poznaniu ktory robi tylko bemki i tez taką głęboką mechanike za nie duże bejmy. 722 270 444 Mateusz
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam czeka mnie wymiana uszczelniaczy zaworowych w samochodzie bmw e87 129km. Benzyna n46 polecacie kogoś w lubuskim? I jaki jest mnie więcej koszt wymiany ?
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Łódź

Wymiana uszczelniaczy zaworowych BMW silniki: M52TU, M54, M43, M43TU, N42, N46, N40, N45, N45T

Jak i naprawa i wzmocnienie podłogi wózka w BMW e46 e36.

Pozostałe naprawy mechaniczne.

KONTAKT PW.

ŁÓDŹ

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam wszystkich :)

Przyłączam się do pytania jak w temacie lecz chodzi mi o okolice Szczecina, województwo zachodniopomorskie lub ewentualnie województwo lubuskie (Gorzów, Zielona itd.).

Przeczytałem wszystkie Wasze posty i najbliżej Szczecina polecacie SWAP-GARAGE w miejscowości Tulce (280 km), może jednak znacie coś bliżej ?

Dzięki !

Opublikowano

Witam,

Czy w krakowie ktoś robi bez wyjmowania głowicy (E70 4.8i) ?

BTW - dostałem w warsztacie diagnozę, że uszczelniacze do wymiany i do tego wycenę na 13500 więc coś mi się wydaje, że mnie ktoś chce wydymać...

--

Krzysztof

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam,

Czy w krakowie ktoś robi bez wyjmowania głowicy (E70 4.8i) ?

BTW - dostałem w warsztacie diagnozę, że uszczelniacze do wymiany i do tego wycenę na 13500 więc coś mi się wydaje, że mnie ktoś chce wydymać...

--

Krzysztof

Przy tej cenie raczej ktoś chce po prostu zdejmować głowice. Cała operacja bez zdejmowania głowic powinna się zamknąć w 3000zł.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W 3000 bedzie raczej ciezko, bardziej 4000. Cena 13500 to na pewno ze zdejmowaniem glowic, oczywiscie jest to bez sensu operacja.
Opublikowano
W 3000 bedzie raczej ciezko, bardziej 4000. Cena 13500 to na pewno ze zdejmowaniem glowic, oczywiscie jest to bez sensu operacja.

OK, a znacie kogoś kto w Krakowie zrobi bez zdejmowania głowicy?

--

Krzysztof

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

My za uszczelniacze w N62 nawet 3000pln nie kasujemy :duh: , chyba czas to zmienić...

Ale jesteśmy z Poznania, choć i z Katowic N62/N63 do nas też trafiają.

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

• 6 miesięcy temu...