Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Chyba tak.Znowu następny na ceratę woła skóra.Albo się nie znają albo tak podniecają potencjalnych nabywców.
Opublikowano
Wpadło mi w oko to bmw jednak musiałbym tam jechać z Krakowa. Czy po zdjęciach warto się tam wybrać? Na co patrzeć już na miejscu?

Wow... tyle kilometrów. No nie wiem, ja tak daleko od domu bym auta nie szukał. Szkoda na paliwo jak okaże się padłem :duh:

Opublikowano
Wpadło mi w oko to bmw jednak musiałbym tam jechać z Krakowa. Czy po zdjęciach warto się tam wybrać? Na co patrzeć już na miejscu?

Zapytaj sprzedającego czy nie podjedzie do Ciebie do Krakowa. Na tank mu dasz :cool2: Ile tam tego będzie z Krk do Bochni ? 50 km ? Na rowerze byś doleciał.

Ludzie nie dajmy sie zwariować.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
O czym się wypowiadać jak już dałeś się "poznać". Poza tym masz 15 tysi, a patrzysz na samochód za blisko 16,5 + opłaty + pierwszy serwis czyli lekko 20 tyś. zł.
Opublikowano
Super. Dzięki za pomoc. Szukam do 15tys właśnie z powodu opłat i jakiś pierwszych wydatków żeby się zmieścić w 20tys. Auto jest za 16400 ale zawsze coś się utarguje. Może nie 1400zl ale zawsze coś się urwie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Źle podchodzisz do sprawy. My - niektórzy z drugiego końca Polski - mamy oceniać auto które jest od Ciebie 30 minut drogi pociągiem. Śmiech.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wrzucaj linki do otomoto, tam z reguły jest więcej lepszych zdjęć. Zawsze napisz też co sam już ustaliłeś telefonicznie, zwłaszcza że opis skąpy.

Przód cały był według mnie malowany - maska błotniki zderzak. Brak zdjęcia pasa przedniego.

Pamiętaj że za 2.2 jest wysoka akcyza, ale tutaj jest do zapłaty od małej faktury raczej...

3A0jS9b.png
Opublikowano
Samochód miał malowany prawy błotnik i maskę - to mi powiedział sprzedawca bez wykretów żadnych. auto jest od 2 tygodni w Polsce, jeszcze jest do opłat. Przecież jest właśnie 2 tygodnie od sprowadzenia do opłacenia akcyzy więc coś pokombinowane jest. Dostałem zdjęcie przed malowaniem ale słabej jakości i tylko prawej strony. Wydaje mi się że szkoda zachodu. Czy ktoś z was widzi niepasujace albo brak jakiś elementów które powinny być w tym modelu?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pokaż to co masz. Brak zdjęcia pod maską, na tych zdjęciach co są kompletacja jest ok.
3A0jS9b.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Samochód miał malowany prawy błotnik i maskę - to mi powiedział sprzedawca bez wykretów żadnych. auto jest od 2 tygodni w Polsce, jeszcze jest do opłat. Przecież jest właśnie 2 tygodnie od sprowadzenia do opłacenia akcyzy więc coś pokombinowane jest. Dostałem zdjęcie przed malowaniem ale słabej jakości i tylko prawej strony. Wydaje mi się że szkoda zachodu. Czy ktoś z was widzi niepasujace albo brak jakiś elementów które powinny być w tym modelu?

Maska słabo spasowana - z lewej strony wystaje nad lampy więcej niż z prawej. Akcyza nie opłacona ponieważ sprzedawca to prawdopodobnie cichy handlarz, albo nie chce inwestować 1500 zł. Auto powinno być zarejestrowane w DE - chyba że ma lipne niemieckie tablice.

Opublikowano
Na moje oko to ona strasznie droga jest, mam 320i touring z 2003, zarejestrowana, z dobrym gazem, nowe gumy, malowany róg błotnika (sam drasnąłem) i maska - reszta lakier fabryczny, auto w naprawdę świetnym stanie i planuje za nie dostać jakieś 18000 - wiec czarny sedan za 16500 to chyba lekka przesada.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ten gościu też planuje sprzedać za 16500 jak i Ty za 18000 a za ile zostaną sprzedane?

Jest takie przysłowie: "Ktoś planował pierdnąć a się zes..ł" :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na moje oko to ona strasznie droga jest

Nie znasz się albo masz słabe wyposażenie. Do tego może być jeszcze srebrny kolor. Poza tym 320i szału nie robi. Jak r6 i lpg to 3 litry, a jak kupiec nie znajdzie nic wartego uwagi to szuka 2,5 l ostatecznie 2,0.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak tu dołączyć zdjęcie do postu?

Przez jakiś serwis typu imgur, uploadujesz tam zdjęcie i dostajesz linki po prawej, wklejasz tutaj taki co zaczyna się od [img...

3A0jS9b.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tylko tutaj nic nie ma.