Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dziękuję. Na razie wstępnie obwąchuje temat bo jestem ostrożny względem aut z LPG. Sam na gazie śmigam i wiem jakie przebiegi się kreci takim autem i kiedy szuka kupca :-)
Opublikowano
Z telefonicznej rozmowy wiem ze auto miało malowane "przednie prawe nadkole" (mniemam ze błotnik) i dól drzwi ale niby nic nie widać. Ale miernikiem nie było sprawdzane wiec pytanie co z resztą i skąd wiadomo co malowane skoro nic nie widać. Chyba ze właściciel malował - nie dopytałem. Na lpg 30 kkm co może być, gaz zarobił przy tym spalaniu. Mechanicznie niby OK. Zawieszenie zrobione. Cena jak cena, zależy co się zastanie na miejscu bo i może być do kosmetycznej negocjacji jak i kosmiczna jeśli są spore braki. opony zimowe nowe, a letnie max na sezon czyli pewnie słabe.Tyle. Póki co nie po drodze mi Sochaczew a po nocy oglądać nie będę. Pozostaje weekend. Na fotkach widać ze mogło być wystawiane wcześniej bo na części jest śnieg którego w mazowieckim już dawno nie było, Może ktoś je widział. Może leżakowało jakiś czas. Acha. I standardowo auto o rok odmłodzone - w ogłoszeniu data rejestracji a nie produkcji z VIN.