Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam oferte zakupu 325i z kraju obok.

Jest trochę walnięta, wydaje mi się, że tylko elementy wizualne ucierpiały.

Naprawić i problem z głowy. Proszę o ocene.

$_3.JPG

Opublikowano

obecnie jestem na etapie naprawy dużo mniejszego uszkodzenia z przodu u siebie i mogę powiedzieć mniej więcej ile moim zdaniem to wyniesie.

Maskę można klepnąć- robota blacharza ok. 400 zł + pomalowanie całości ok 600 to mamy 1000

Zderzak trzeba nowy, to używka mpak w granicach 800 + malowanie koło 400 zł

Błotnik też jakoś dziwnie uszkodzony więc nie wiem czy też nie nadaje się do wymiany.

Jeżeli lampy całe, chłodnica i wszytkie mocowania to myślę, że nie ma się czego obawiać, a jeżeli cena atrakcyjna to tym bardziej. pozdro.

Opublikowano (edytowane)

http://www.mobile.de/pl/Samochod/BMW-325i-Coupe/vhc:car,pgn:2,pgs:10,srt:price,sro:asc,ms1:3500_-21_,frn:2006,prx:9000,drc:two_or_three,dmg:true/pg:vipcar/222765107.html#

Wszystko zależy co tam uszkodzone.

Lampa 1300 jedna na bank uszkodzona druga trzeba pytać.

Błotnik zamiennik 350

zderzak używany 300

Pas przedni zamiennik 250

Maska używana 1000

Blacharz 300

Malowanie 900

Czarna felga, czarne szybki, czarny wóz, robi robotę :D

Edytowane przez mciek
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Auto mimo wszystko do sprawdzenia przed kupnem, te silniki lubią wydawać dziwne odgłosy. Łatwiej byłoby ocenić uszkodzenia z otwartą maską. Ogólnie nie wygląda źle.
3A0jS9b.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Skad wy te ceny macie zderzek m pakiet w ladnym stanie z halogenem i kratka to min 1000zl za cos nie polepionego.

Maski takiej sie nie naprawia tylko kupuje nie szpachlowana itd.

Malowanie mamy 3 elementy plus pasowanie skladanie 2000zl jak nic.

Cala naprawa porzadnie bo e92 to nie polonez min 5000zl a w praktyce zaraz dojdzie jeszcze ze 2 na czesci uszkodzone ktorych teraz nie widac.

Opublikowano
Ceny ktore podał mciek są jak najbardziej realne. Jeżeli kupujesz na szybko to zawsze przepłacisz 2x. Ja za kpl. Zderzak m pakiet poliftowy dałem 350zl w idealnym stanie, maska polift chyba 300, tylna klapa cała ze światłami 550. I zderzak m pakiet tył goły za 350. Lakierowanie średnio 350za element
Opublikowano
Skad wy te ceny macie zderzek m pakiet w ladnym stanie z halogenem i kratka to min 1000zl za cos nie polepionego.

Maski takiej sie nie naprawia tylko kupuje nie szpachlowana itd.

Malowanie mamy 3 elementy plus pasowanie skladanie 2000zl jak nic.

Cala naprawa porzadnie bo e92 to nie polonez min 5000zl a w praktyce zaraz dojdzie jeszcze ze 2 na czesci uszkodzone ktorych teraz nie widac.

przeciez nie pisalem o zderzaku m-pakiet... W tym aucie jest zwykły i taki podałem. W grudniu kupowałem zderzak cały, nie uszkodzony, śmiałbym powiedziec ideał za 100zl ;)

Jak dla mnie malowanie to 900zl max i blacharz 300zl

Ceny znam z własnego doświadczenia.

Pozdro