Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na wszystkich forach już o was piszą.

To po grzyba na to forum włazisz, napinaj się z pobratyńcami z tych "wszystkich forach"

Opublikowano
Przecież napisałem,że to ulep a ten sie czepia,że poszpachlowany. Czytaj z uwagą
Opublikowano
Sobie najpierw zobacz, czy nie owinęło się wokoło drzewa - bo krzywe jest nieziemsko

Jak mozna stwierdzic po fotkach ze auto jest krzywe i ma naruszoną geometrie? Stwierdzasz to na 100% czy poprostu bijesz piane i wydaje Ci się, że tak powinno być? Może ja tego nie widze na smartfonie swoim ale jest duży więc...

Czytam czytam ... Nikt w zakładzie nerki nie postawi, że jest tak jak widzi po zdjęciach ale niemożna założyć że tak nie jest.

Nie jest winą stałych użytkowników, że 80% wrzucanych tu samochodów to padaki których sprzedawcy sugerują że są tym czy nie są - kombinują bez względu na to czy bmw sprzedeaje za 10k czy 100k.

Opublikowano
Przecież napisałem,że to ulep a ten sie czepia,że poszpachlowany. Czytaj z uwagą

Gdzie napisałem że to auto jest kitowane ? Skąd mam to niby wiedzieć ?

nawet gdyby była poszpachlowana a trzymała by linie to nie dramat.
<<-- z takim podejściem to klienci pewnie biją do Ciebie drzwiami i oknami :wink:

O tym pisze. Mowisz chłopakowi ze nawet jak auto jest kitowane ale proste to można hulać. Ty byś dał swojej kobiecie fure która jest ulepiona ?

Nie twierdze ze nie warto tego e46 obejrzeć. Ale na zdjęciach wygląda jak złom. Tyle, kończe dyskusje " panie blacharzu " :cool2:

Opublikowano

Panowie dajcie już spokój "Gosi". Jak słusznie zauważył adalbert najpierw sprowadzi nas do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Niech kupują sobie ulepy a potem zakładają nowe tematy na forum typu "kupiłem i pankło". W końcu gdyby nie tacy nabywcy to forum nie miało by tematów.

Dla ostudzenia emocji proponuję przeczytać:

http://allegro.pl/ford-mondeo-ghia-zadbany-jak-pluca-gornika-p-i6035804357.html

Z pozdrowieniami dla wszystkich

Opublikowano
Panowie dajcie już spokój "Gosi".

Nawet w tej kwestii wydawało ci sie, że cos wiesz a jednak sie pomyliłes. Nie gosi a gosiek, od nazwiska inteligencie forumowy. Nie obrażaj mnie bo też to zrobie

Opublikowano
Daj już sobie spokój, bo tych twoich dyrdymałów nie da się czytać. Napisz coś mądrego w temacie bo jak do tej pory nic nie wniosłeś. Oprócz czepiania się co napisali inni.
Opublikowano

W tej cenie nie kupi sie dobrej 320 w sedanie a co dopiero 325ci. To jest zniszcony, zjeżdzony kapec w 50% nizszej cenie. Skoro facet nie ma 20 papieru a chce miec ci to nic tylko jechac i ogladac. Wedlug mnie skoro auto jest poszpachlowane nie mylic jak wirtuoz z tynkiem, a trzyma linie i nie przeszkadza to zainteresowanemu to niech sobie kupi. Co mi do tego. Pięcio letnie auta tez sa jak to wirtuoz okreslil tynkowane. Ja bym tego nie wzial, moze gdybym mial 20 lat.

Tak bedzie dobrze celebryto forumowy?

Dodaj cos od siebie, niech wszyscy wiedza ze klika ma tu ostatnie zdanie.

[MOD EDIT] Kolega gosiek otrzymuje ostrzeżenie a temat zamykam! Na przyszłość : kłóćcie się na PW jak musicie..,

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hahaha, innych po kolei wciągnąłeś w swoje gierki ale mnie to tylko śmieszy. :D
3A0jS9b.png
Opublikowano
Bogato wyposazona jak na tę cenę :)
spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...