Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Jestem tu nowy Obecnie przebywam w UK Ostatnio nabylem E90 Narazie zmienilem jedynie felgi Jakies sugestie co do dalszych zmian ?

10391790_10206183154873008_7571996323553185285_n.jpg?oh=af835afc44bdffd9d289de51e2f2efbb&oe=5761D0F4

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witamy, fajne auto!

Sugestie - przedni zderzak ogarnąć :)

3A0jS9b.png
Opublikowano
no wlasnie czeka mnie malowanie zderzakow wiec zastanawiam sie nad ich zmiana skoro i tak bede musial malowac Polecacie jakies ? np msport ? jakies linki ?
Opublikowano

Ja na swoim przykładzie proponuję aktywację świateł dziennych (chyba, że masz już), cyfrowego prędkościomierza, dźwiękowego powiadomienia o zamknięciu i otwarciu auta (jak dla mnie przydatne np jakby w kieszeni czy coś by się otworzyło niechcący) oraz aktualizację sterowników silnika.

Dodatkowo ja np będę chciał przyciemnić szyby, ale to już wedle uznania :)

Moje BMW E90 :) http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=293073

Sprzedam: -Komplet opon zimowych 205/55/16 - 150zł - do negocjacji!

-2 Opony letnie Dunlop Sport Maxx RT 245/40/17 - 400zł - do negocjacji!

Opublikowano
Nie zakładaj takich chińczyków. Słabo to wygląda, jeszcze gorzej świeci.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
tez bede przyciamnial szyby - wszystkie :P Jakies sszczegoly jesli chodzi o te zmiany ? Myslalem tez o zmianie swiatel przod i tyl ...cos polecacie ? ja myslalem nad takimi:

http://www.ebay.co.uk/itm/121857180933?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Dołożysz 400-500 PLN i będziesz miał oryginalne Xenony w "konfiguracji minimum" czyli bez poziomowania i spryskiwaczy.

Opublikowano
tez bede przyciamnial szyby - wszystkie :P Jakies sszczegoly jesli chodzi o te zmiany ? Myslalem tez o zmianie swiatel przod i tyl ...cos polecacie ? ja myslalem nad takimi:

http://www.ebay.co.uk/itm/121857180933?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Dołożysz 400-500 PLN i będziesz miał oryginalne Xenony w "konfiguracji minimum" czyli bez poziomowania i spryskiwaczy.

Jakis link do aukcji ?

Opublikowano
Nie zakładaj takich chińczyków. Słabo to wygląda, jeszcze gorzej świeci.

co w takim razie? Prosze o przykladowy link ...

Opublikowano
mam tez bezowa skore i drewniane listwy ktore nie szczegolnie mi leza...co w ich zamian ? aluminium? moze jakas okleina?
Opublikowano
mam tez bezowa skore i drewniane listwy ktore nie szczegolnie mi leza...co w ich zamian ? aluminium? moze jakas okleina?

Co do listew to może czarny połysk? Przyjemnie wygląda ;) Pokaż fory z wnętrza

Opublikowano
niedlugo zrobie porzadna sesje tylko musze ogarnac korekte lakieru Na chwile obecna kupilem radio na androidzie Polecam
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
jeszcze tylko muszeprzyciemnic szyby Potem bede sie przymierzal do zmiany lamp ale nie moge sie zdecydowac...Cos polecacie?