Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie czy ktoś był i oglądał to auto co sądzicie. W weekend mam plan się udać i obejrzeć. Wyposażenie zgodne z Vin, mnie zadowala wewnątrz i na zewnątrz. Przebieg realny nie ma 150 kkm a mogłoby być.

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-330ci231kmmanualskoranavixenonserwisdejedenwlasciciel-ID6yhqw9.html

Vehicle information

========================================

VIN: WBABN51020JT62733

Type code: BN51

Model: 330CI (EUR)

E-F-R series: E46 2

Series: 3

Type: COUPE

Steering: LL

Doors: 2

Engine: M54

Displacement: 3.00

Power: 170 (231 hp)

Drive: HECK

Transmission: MECH

Paint code: 303 - COSMOSSCHWARZ METALLIC

Upholstery code: N6TT - STANDARDLEDER/GR

Prod.date: 2000-10-30

S210 Dynamic stability control III

S226 Sports suspension settings

S255 Sports leather steering wheel

S261 Side airbags for rear passengers

S346 Chrome Line exterieur

S358 Climate comfort windscreen

S403 Glass roof, electrical

S428 Warning triangle and first aid kit

S439 Interior trim finishers, matt chrome

S459 El. front seat adjustment w. memory

S470 Isofix-System

S473 Armrest front

S481 Sports seat

S494 Seat heating driver/passenger

S502 Headlight cleaning system

S508 Park Distance Control (PDC)

S520 Fog lights

S522 Xenon Light

S534 Automatic air conditioning

S548 Kilometre speedo

S550 On-board computer

S609 Navigation system, Professional

S672 CD changer for 6 CDs

S676 HiFi speaker system

S785 White direction indicator lights

S788 BMW LA wheel, Individual

L801 NATIONAL VERSION GERMANY

S832 Battery in luggage compartment

S851 Language version German

S863 Dealer List Europe

S879 Operating instructions German

S915 Omission of outer-skin preservation

Opublikowano

rok produkcji 2000 a nie 2001.

Czytałem opis handlarza i sobie myślę - chociaż jeden, który nie twierdzi że można jechać autem niezarejestrowanym.

Schodzę na dól opisu i moim oczom ukazał się las......

samochód ma tablice, po wykupieniu ubezpieczenia (załatwiamy na miejscu w 15 min) za 90 zł na miesiąc, możliwy powrót na kołach

wyposażenie dość bogate, zdjęcia zrobione w taki sposób by nic widać nie było.

Opublikowano
Wez lawete i jedz kup. Na zdjeciach widac wszystko co potrzeba a reszte masz w opisie. Jedz do serwisu BMW jak cie stac i zweryfikuj bo sprzedajacy na to wyraza zgode. Kolejny link i jak zwykle domysly ze to ulep, zdjecia zle robione, handlarz klamie itd. Masakra. Zamow historie u Draya. Nie wiem po co tu wrzucacie oferty skoro kazdy woz z allegro to trup. Jedz do DE i kup albo zarejestrowanego szukaj, nie bedziesz musial wracac na jana.
Opublikowano
Kolejny link i jak zwykle domysly ze to ulep,

O jest kolega znawca z Ukrainy.... już myślałem, że się nie wypowiesz ale po przeczytaniu wypowiedzi się uspokoiłem.

Powiedz mi, w którym słowie mojej wypowiedzi, może w zdaniu ( jeśli odróżniasz jedno od drugiego ) napisałem, że ulep :?:

Jak widać nie rozumiesz przedmówców - no ale co się dziwić - ja ukraińskiego też nie znam - więc masz prawo nie wiedzieć i nie rozumieć, co czytasz.

zdjecia zle robione

Bo są źle zrobione. Źle dla kupującego a taki handlarz jak Ty ma w dupie, że ktoś jedzie po auto 500km a na miejscu się dowiaduje, że jednak fotel kierowcy na boczku przetarty ale handlarzyna zapomniał o tym wspomnieć przy rozmowie telefonicznej lub pan nie dopytał. Brak zdjęcia pod maską.

handlarz klamie itd

Mija się z prawdą, że auto jest roku pańskiego 2001, oraz perfidnie kłamie iż autem wyrejestrowanym można się poruszać po wykupieniu OC.

Zamow historie u Draya

patrz - a jeszcze niedawno nadziwić się nie mogłeś, że ktoś do Draya po historię serwisową uderza i w dodatku za to płaci.....

a pozniej wszyscy na forum siedza, sprawdzaja, węszą, do Draya pisza, płacą itd itp

Kolego - jakaś konsekwencja wypowiedzi być powinna

Opublikowano

Ja nie handluje i nie wiem co sie uczepiles. Pisze wyraznie ze nie ma dziur a ze moze faktycznie lekko fotel odbarwiony czego akurat ja nie widze... pokaz kubel ktory nie jest odbarwiony, auto nie ma 160 tylko 260 wiec nowe nie jest. Nie rozumiem podejscia niektorych, troche to podchodzi pod idiotyzm ale coz wielu jest kretynow i idiotow poszukujacych 15 letnich perelek.

Dla mnie wyglad ladnie, jest opis, jest vin, mozna sprawdzic gdzie sie chce i udokumentowane po jednym wlascicielu. Cos napewno wyjdzie lub tez nie. Nie ma co pierdzielic bzdur bez weryfikacji panie znawco.

Opublikowano

Misiu kolorowy, takie sprawy jak ostrzeżenie kogoś by nie jeździł na nieważnym OC to nie jest :? bzdur to tak po pierwsze.

Po drugie większość (mam nadzieję że twe wybiórcze czytanie wychwyci ten wyraz) spełniaczy marzeń robi zdjęcia tak żeby przyciągnąć oko i nie pokazać zbyt wielu wad.

Po trzecie nie jeden handlowiec może dzięki takim obrońcom spać spokojnie, a takie wpisy nie pomagają potencjalnemu kupującemu.

Co do samego auta to fajna maszyna w tych pieniądzach jeśli okaże się bez wad, 100 zainwestuj i jak będzie ok w bazach danych to oglądaj. Myślę że jak będziesz zdecydowany to jesteś w stanie dogadać się na dowóz samochodu lawetą jeśli nie mieszkasz strasznie daleko.

Opublikowano

Temat się rozwinął odpowiednio widze heh. Takie czasy, każdy coś koloryzuje coś ubarwia ale niestety w naszym obowiązku jest znać prawo a nie polegać na tym co mówi ktoś inny. Być może komus sie uda jechać na tych tablicach a inny dostanie mandat. Wszystko zależy od policji nie mniej jednak patrząc na ogłoszenia na portalach, każde auto ma blachy niemieckie robione, nie ma już jak kiedyś zjazdówek i widze na mieście, że jednak ludzie na tym jeżdżą. Jeśli komuś przeszkadza powinien uzbroić się w lawete bądz szukać aut krajowych.

Jeśli chodzi o wóz, jest zacny, wyglada ładnie do tego 3.0 w manualu i w dobrej opcji. Jesli jest jak w opisie to na pewno warto. Może coś wyjdzie jakieś drobnostki ale jest potencjal. 330ci w ogłoszeniach jak na lekarstwo, wiekszość już ma za sobą najlepsze lata.

Opublikowano
Wez lawete i jedz kup. Na zdjeciach widac wszystko co potrzeba a reszte masz w opisie. Jedz do serwisu BMW jak cie stac i zweryfikuj bo sprzedajacy na to wyraza zgode. Kolejny link i jak zwykle domysly ze to ulep, zdjecia zle robione, handlarz klamie itd. Masakra. Zamow historie u Draya. Nie wiem po co tu wrzucacie oferty skoro kazdy woz z allegro to trup. Jedz do DE i kup albo zarejestrowanego szukaj, nie bedziesz musial wracac na jana.

Tylko tyle potrafisz napisać? Nie twoja sprawa co kto pisze na temat prezentowanych samochodów, a ty nie jesteś cenzorem subiektywnych ocen.

Opublikowano
adalbert meliske sobie zaparz. Koles linkuje wszystkie auta od stycznia z calej polski i tak na prawde nic nie kupi. Zaczyna od poszukiwan e39 a teraz szuka e46. Zaklada temat i znika. Nic nie kupuje nic nie oglada. Robi zamieszanie na forum a jakos na nic zdecydowac sie nie moze.
Opublikowano
Mi to nie przeszkadza, od tego jest to forum. I tak jak napisałem, odnoś się do samochodów, a nie do tego co ktoś napisał i zważaj na język którego używasz i nie wyzywaj ludzi od kretynów, są inne sformułowania jak już nie możesz wytrzymać.
Opublikowano
adalbert meliske sobie zaparz. Koles linkuje wszystkie auta od stycznia z calej polski i tak na prawde nic nie kupi. Zaczyna od poszukiwan e39 a teraz szuka e46. Zaklada temat i znika. Nic nie kupuje nic nie oglada. Robi zamieszanie na forum a jakos na nic zdecydowac sie nie moze.

Jakiś problem masz? Od tego jest dział : " Co sądzicie o tym BMW z ogłoszenia? Opinie na temat samochodów na sprzedaż" i chętnie z tego korzystam. Szukam najpierw opinii tutaj może ktoś był i oglądał albo ktoś zobaczy więcej niż ja i osobiście będę mógł sprawdzić to auto. Jeśli Twoje problemy mają jakieś personalne podłoże w moim kierunku to zapraszam na PW to wyjaśnisz mi o co chodzi.