Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam jakis tydzien temu pojawil sie strasznie dziwny odgłos podczas skręcania w lewą strone. Wystepuje on przy ostrym łuku z tylnej prawej strony. Odgłos przypomina gdy nam z przodu wahacz pojdzie i własnie tak tyka przy skrecaniu. Zauważylem rowniez gdy ruszam slysze delikatne trzeszczenie z okolic tylnej polki nie wystepowało wczesniej. Byłem na diagnostyce samochod sprawdzony był na szarpakach i recznie powiedziano mi ze wszystko jest w porzadku. Miał ktos kiedyś podobny problem i wie co to moze tak dziwnie pukac? Edytowane przez adi123q
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sprawdź mocowanie sanek czy nie wyrwało się z podłogi, jest to częsta przypadłość przedliftowych e46. Dopisz 320d do tytułu, bo temat zostanie zamknięty.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Dzisiaj byłem na dwóch diagnostykach pojazdów przewiozlem oby dwoch diagnostów zeby zobaczyli w czym problem i nie wiedzieli co jest, nic nie znalezli. co do sanek żadnych pęknięć nie ma. Gdy sie krece w kolko to tez puka nie zaleznie czy na biegu czy na luzie czy szybko czy wolno.. Pomocy co to moze jeszcze byc??
Opublikowano
nikt nic ??? moze pomoze to ze gdy cofam do tylu rowniez niekiedy jest ten dzwiek.. ale nie mam pojecia od czego to zalezy
Opublikowano
Nie jedź do diagnostów tylko do jakiegoś mechanika. Niech Ci weźmie wszystko dokładnie sprawdzi. Jeżeli coś słyszysz to musi być coś nie tak i na pewno wyjdzie. Diagności w większości są c... warci. Jak im na szarpakach nie pokaże to wszystko gra. Sam woziłem się z paroma sprawami i na diagnostów nie było co liczyć.