Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podziwiam ludzi którzy prowadzą negocjacje przez telefon, cena dosyć okazyjna więc spodiewał bym się że jej spadło ze 100k lub może 200k szczególnie patrzac na fotele :) (to tylko moje domysły)

Vehicle information

========================================

VIN: WBAEP51090PF17057

Type code: EP51

Model: 330XI (EUR)

E-F-R series: E46 3FL

Series: 3

Type: TOUR

Steering: LL

Doors: 5

Engine: M54

Displacement: 3.00

Power: 170 (231 hp)

Drive: ALLR

Transmission: AUT

Paint code: 372 - STAHLBLAU METALLIC

Upholstery code: N6SW - STANDARDLEDER/SC

Prod.date: 2002-09-16

S167 EU4 exhaust emissions standard

S203 4-wheel drive

S205 Automatic transmission

S210 Dynamic stability control III

S249 Multifunction f steering wheel

S255 Sports leather steering wheel

S351 BMW LA wheel, star spoke 89

S358 Climate comfort windscreen

S386 Roof railing

S411 Window lifts,electric,front/rear

S423 Floor mats, velours

S464 Ski bag

S473 Armrest front

S481 Sports seat

S494 Seat heating driver/passenger

S502 Headlight cleaning system

S508 Park Distance Control (PDC)

S520 Fog lights

S521 Rain sensor

S522 Xenon Light

S534 Automatic air conditioning

S548 Kilometre speedo

S550 On-board computer

S609 Navigation system, Professional

S644 Preparation f mobile phone w Bluetooth

S832 Battery in luggage compartment

S851 Language version German

S863 Dealer List Europe

S879 Operating instructions German

S915 Omission of outer-skin preservation

Opublikowano
Przebieg śmierdzi, duża navi automat i inne bajery za tak okazyjne cenę ;) + jakbym się w xa nie pchal, chyba że boisz się dać swojej kobiecie napędu na tył to zrozumiem ;p / przebieg do weryfikacji
Opublikowano

Wlasnie dlatego prosze o opinie, auto ma dosc mocno zrypane fotele i zdaje sobie sprawe ze na dzien dzisiejszy kupic w PL auto bez cofnietego licznika to utopia.

Bardziej mnie interesuje awaryjnosc, spalanie tez nie ma znaczenia bo sam jezdze e65 745 wiec wiem ile potrafia skotlowac. Te fotele da sie chyba jakos zregenerowac, zeby wygladaly troszke lepiej.

Jezeli zdecyduje kupic to i tak podjade do ASO zeby go kompleksowo sprawdzic.

Opublikowano

To raczej przed zakupem zapytaj o możliwosc podjechania do ASO, no fotele oczywiscie można zregenrować, ale np 400 tys nalatane juz tak łatwo nie zregenerujesz :)

silnik 3.0 lubi olej nie oszukujmy się, spalanie spore bo to raz, że 4x4 + automat.

Częsci zawieszenia są droższe niz do zwykłej.

Zapytaj Draya moze coś tam ma w bazie :)

Pozdro

Opublikowano

Sprzedawałem swoje 330i piętnastoletnie z identycznym ale oryginalnym przebiegiem i uwierz mi e46 z 200kkm tak nie wygląda w środku. Fotele nie miały żadnych oznak zużycia, kierownica ledwo co traciła strukturę skóry na godz.9 nie mówiąc o jakichkolwiek przetarciach, gałka automatu którą używasz rzadziej niż manuala była zupełnie matowa. A ja używałem auta na bardzo krótkich odcinkach więc zużycie w takim wypadku jest większe. Masakra te tarcze z przodu. Klocek bierze 1/3 powierzchni tarczy, chyba stoi już bardzo bardzo długo...

Nie wiem czy tylko mi się wydaje że na zdjęciu felgi nadkole wewnętrzne przyprószone jest farbą nadwozia???

Opublikowano

Nie utopia ... poszukaj a znajdziesz. Ale nie w tej cenie i z tym przelotem.

Tu jest najgorsze co może być

- 3.0 benzyna

- X

- At

Nic tylko szukać sznura i drzewa.

Opublikowano
Po siedmiu latach użytkowania 330i z AT wytypowałbym tylko X. 330iA najlepsze auto jakie miałem, do dzisiaj żałuję że posłuchałem żony i je sprzedałem :duh:

Nie wiem kiedy sprzedałeś ale jak ok 3 lata temu to kupując miało 10 lat mniej niż to prezentowane a jak było 2004r to było 2 lata młodsze czyli prawie nowe.

Tu sprzedaje handlarzyna komisant, diabli wiedzą po jakim przebiegu ile za nią dał 2 -3 k E ?

Opublikowano

Kupiłem ośmioletnie (produkcja 2000r przed liftem) w 2008 od pierwszego właściciela. Sprzedałem w zeszłym roku. Kupił forumowicz z Białegostoku, nadal śmiga bezawaryjnie po założeniu LPG i nie dolewa nic oleju :mrgreen: A teraz na serio to auto było pancerne. Padały jakieś czujniczki, cewki, krzywiły się tarcze jak papier ale silnik i skrzynia ZF nie do zabicia. A nogi lekkiej nie mam gdy tylko wskazówka temperatury osiąga pion. Olej wymieniałem co maks 8-10kkm i nigdy nie robiłem dolewki (no dobra raz po czym zaraz odsysałem bo okazało się że padł czujnik poziomu oleju). Spalanie wysokie to fakt miasto 15-20L(zima krótkie odcinki), trasa nawet nie jakoś super wariacko 10-13L (No-Limit w DE 25/100) ale uczucie kickdowna nawet przy ponad setce bezcenne...

Ale masz rację. Pisałem o pewnym, zadbanym egzemplarzu. Truposza 330i z AT, X i nieznanym przebiegiem to za darmo bym nie chciał... :cool2:

Opublikowano

In my opinion cofka musiała być co najmniej 150TKM. W mojej mam 316tys i fotel i kiera wyglądają znacznie lepiej.

Ja za dobry miesiąc bedę chciał moją sprzedać, ale bez większego cisnienia bo nowszą e90/91 planuje kupić latem. Nie wiem tylko ile za moją zawołam jak tu za 17klocków są takie rodzynki :shock:

Opublikowano
Przebieg śmierdzi, duża navi automat i inne bajery za tak okazyjne cenę ;) + jakbym się w xa nie pchal, chyba że boisz się dać swojej kobiecie napędu na tył to zrozumiem ;p / przebieg do weryfikacji

Ja jestem ze swojego X-a bardzo zadowolony. Jazda po mokrej i zaśnieżonej nawierzchni to sama przyjemność. Napęd póki co bezobsługowy...

Ale fotele faktycznie wyglądają okropnie. U mnie, z podobnym przebiegiem (jaki niby podaje sprzedający), wyglądają jakby 2 lata temu wyjechały z fabryki ;-)

Opublikowano
My tu gadu gadu, a kolega z forum sie odezwal i zaproponowal takie cacko

http://allegro.pl/bmw-325i-automat-bogate-wyposazenie-i6022622342.html

Bylismy, ogladalismy, spodobalo sie i jestem ustawiony6 na koniec tygodnia na warsztacik w celu obejrzenia dokladniej.

Kobieta zachwycona KOLOREM !!!! heheheheh

Dziekuje za odzew, padake z Lublina zostawiamy w spokoju.

Pozdrawiam

Gratuluję zakupu !

Paweł.