Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie czy ktoś zna to auto znajomy chce je kupić a ma 400km.http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6014875785. Proszę pisać wszystkie opinie.
Opublikowano

A mi się kolor podoba,reszta jak kolega napisał,jasny welur trochę nie praktyczny.Ta szpara między nerkami a klapą ciut wielka.

Wysłane z Nexusa 6

Opublikowano
Ciezko bedzie to sprzedac jak koledzy pisali bieda+kolor. Rozgladnij sie za czyms lepszy, moze 530i z lpg, moze cos z niemiec, moze zarejestrowana.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kolega wkleja e60 za 30 tys a wy mu proponujecie 530i z gazem :mrgreen:

Numer podwozia WBANA51010B027935

Kod typu NA51

Typ 525I (EUR)

Typoszereg E E60 ()

Seria 5

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M54

Pojemność skokowa 2.50

Moc 141

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor OXFORDGRUEN 2 METALLIC (430)

Tapicerka STOFF EDWARD/GRAU 60 (ABAD)

Data prod. 2003-11-10

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S354A GRUENKEIL-FRONTSCHEIBE Szyba przednia ziel. z klinem ziel.

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S438A EDELHOLZAUSFUEHRUNG Wersja z drewna szlachetnego

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S540A GESCHWINDIGKEITSREGELUNG Tempomat

S589A LM RAEDER STERNSP.122 MIT NOTLAUF. Obr. BMW, st. le. spr. gw. 122

S698A AREA-CODE 2 Area-Code 2 do DVD

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S8SAA LAENDERSPEZ. NAVI.-FREISCHALTUNG Aktywacja nawigacji charakt. dla kraju

S8SBA LAENDERSPEZ. TELEMATIKFREISCH. Aktywacja syst. telem. char. dla kraju

S8SCA LAENDERSPEZ. TELESERVICEFREISCH. Aktywacja syst. telem. char. dla kraju

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie CO2

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Dummy-SALAPA

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Opublikowano

Pany to nie jest auto dla mnie obiecalem koledze ze wrzuce to auto na forum do sprawdzenia.

Czy ktos moze sprawdzic historie auta i bezwypadkowosc?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Yogi kolejny raz wypowiadasz się w kwestiach o których nie masz pojęcia. Kup sobie ulepa e60 530i z 30 tys i napisz po roku jakie wrażenia
Opublikowano
A co ty myslisz, ile kosztowac ma 530i? Spojrz na ceny z allegro. Skonczyly sie ceny 50 tys za e60

Po cenach z allegro możesz jedynie stwierdzić ile w DE kosztują ulepy... Allegro ma mało wspólnego z zadbanymi autami.

Opublikowano
Yogi kolejny raz wypowiadasz się w kwestiach o których nie masz pojęcia. Kup sobie ulepa e60 530i z 30 tys i napisz po roku jakie wrażenia

Nawet nie wiesz jak bardzo sie mylisz, nie masz pojęcia kim jestem i czym sie zajmuje, ale DRAY pan wszystko wiedzący musi miec ostatnie zdanie. Tu nie ty czy ja dyktujemy ceny, tylko rynek je ustala, fakt, duzo jest ulepów ale na tym forum widze każdy wrzucony link to pocofany ulep. Wystaw e60 530i za 34-40 tys z pierwszych lat produkcji i nikt ale to nikt nie zadzwoni do ciebie. Wystaw za 32 to ci depile beda dzwonic i pytac czy jest po opłatach lub czy oddasz za 28. Wystaw 330 ci pre FL za 28 i tez nie dostaniesz ani jednego telefonu. Nie chrzan mi du bzdur bo polak chce kupic jak najtaniej w jak najlepszym stanie.

Opublikowano
A co ty myslisz, ile kosztowac ma 530i? Spojrz na ceny z allegro. Skonczyly sie ceny 50 tys za e60

Po cenach z allegro możesz jedynie stwierdzić ile w DE kosztują ulepy... Allegro ma mało wspólnego z zadbanymi autami.

Tak jest ale cena nie jest absolutnie zadnym wyznacznikiem a jest wielu szczególarzy, którzy szukają igiełki 15 letniej za gówniane pieniądze

Opublikowano

To po co propagujesz takie myślenie? Już jeden kolega pokazał że da się kupić 530d za 26 tysi (ze świecącym się checkiem, który wyskoczył podczas jazdy testowej :shock: ) i zobaczymy jak z tego wybrnie, czy da rade ją wyprowadzić do stanu bezpiecznego użytkowania czy też będzie za chwilę na sprzedaż.

Chcąc kupić dobre auto, nieważne czy bmw, ford czy fiat nie można patrzeć na najniższa cenę, najlepiej było by jechać sobie sprowadzić taką zza miedzy ew kupić od prywatnego sprzedawcy, który ma ją kilka lat i wszelkie rachunki za naprawy. Niestety takie samochody w przyzwoitym stanie zaczynają się powyżej średniej na allego a na mobile.de to już na Polskie realia górna półka cenowa...

15 letnich e60 jeszcze nie ma, ale chciałbym, zauważyć że te samochody nowe kosztowały często 200k+ i serwisowane jak należy nigdy nie spadną poniżej jakiegoś pułapu, a niedługo dobre sztuki będą drożeć i to nie tylko M.

Opublikowano
a niedługo dobre sztuki będą drożeć i to nie tylko M.

:duh: :duh: :duh:

Musze Cie zmartwic, nie będą drożały, moim zdaniem. A ceny M5 e60 są juz smiesznie niskie, w porównaniu do tego co bylo nawet 2-3 lata temu. I dalej spadają. Zdrowe M5 e39 juz przebija cenowo M5 e60. Gdzie 2 lata temu najtansze e60 M5 zaczynały sie od 100 tys zł w góre.....

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano
Ale to mnie nie martwi, a nawet cieszy bo za 2-3 lata będę chciał zamienić mojego przedlifta a nie mam z handlem samochodami żadnego związku więc dla mnie to na plus. Takie moje przemyślenia może nad wyraz, jeszcze 6-7 lat temu mogłem odkupić e30 od kumpla w cenie 3-4k a teraz ciężko tego szukać, tak samo e36 dobre sztuki się cenią,. Ważne żeby tych samochodów (e60) zrobiło się mniej, czytaj co ma się rozlecieć lub nie opłacać się lepić musi trafić na złom a ceny się ustabilizują, bo podobnie jak z każdym towarem nasycenie rynku zbija cenę...
Opublikowano
Poczekaj, poczekaj. e60 wykruszą się szybciej niż e39 i e46. e60 raczej nie będzie drożeć, nie ten klimat co e39 i e46. Chociaż sam mam e61 to jak widzę na ulicy zadbane, dopieszczone e39 zwłaszcza w M-Pakiecie to aż mi ślinka cieknie...
Opublikowano
Mi e39 sie juz znudzilo i nic w tym aucie nie widze.NAwet juz nie patrze na nie,co innego jak jedzie e60 w mpaku lub f10,niewiem ale strasnie mi te auta sie podobaja i naprawde sa ladniejsze niz e39,wiec zapewne ludzie takich jak ja jest duzo
Opublikowano

Dziwne bo miałem e39 jakieś 5 lat temu i o niej zapomniałem dawno natomiast e60 to inna liga.Jednemu podoba się e39 a innemu e60 i nie ma co dyskutować na takie tematy,a jak będzie pokaże czas.

Wysłane z Nexusa 6

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
E60 pod względem wyglądu jest mocno dyskusyjna, więc może lepiej nie ma co zaczynać tematu. Ja np. w życiu nie zamieniłbym e39 na e60.
3A0jS9b.png
Opublikowano
Nie piszę o silniku a o wyglądzie auta,pokaż mi auto z tego roku ( 2003 ) o takim wyglądzie.

Wysłane z Nexusa 6

Szczerze? O ile mechanika, trakcja, silniki w e60 (nawet te podstawowe) są na prawde na wysokim poziomie, to wyglad jak dla mnie, szczególnie wnętrze - moooocno dyskusyjny. Jest mnóstwo aut z 2003 roku , jak dla mnie, dużo ładniejszych. Pierwsze z brzegu: Peugeot 607, Audi A8d3.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...