Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy,

bywam na rożnych forach i wiem że zanim zapytasz, to poszukaj.

Otóż przeszukałem forum i nie znalazłem, chociaż jego rozmiar i ilość informacji bije inne fora które odwiedzam, więc możliwe że gdzieś podobne pytanie było.

Nie palę i chciałbym wywalić popielniczkę, a w to miejsce wstawić schowek czy zwykłą kieszeń do której będę mógł wrzucić smartfona i portfel i mieć je zawsze pod ręką.

Ktoś zna jakiś patent? Przeszukałem google ale też nic nie znalazłem.

Zastanawiam się czy BMW oferowało kiedyś inną opcję wyposażenia niż popielniczkę.

http://i.ebayimg.com/t/BMW-X3-E83-Aschenbecher-Leiste-Dekorleisten-Dekor-Blende-Mittelkonsole-3411706-/00/s/MTI4MFgxMDUw/z/s4wAAOSwHQ9WapWP/$_57.JPG

Opublikowano
Widziałem wiele X3 i nigdy tam nie było schowka kolego.Zadzwoń do ASO i zapytaj i jakieś doposazenie choć wątpliwe aby było
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Coś tam wygrzebałem w necie, Poz. 5, ale faktycznie za wiele miejsca nie zyskam. :?

http://www.leebmann24.de/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/0/208044_2.jpg

Do ASO dzwonił nie będę, bo zaproponują tylko fabryczne rozwiązania.

Opublikowano

Hehe... 10 lat temu to i z zapalniczka schowałbyś telefon.Takie były małe a teraz.....dużo miejsca potrzeba :)-)

Ja np. mam jeszcze teraz jedna X3 z pakietem dla palących choć nigdy nikt w niej nie palił.Czemu ktoś tak zamówił ??Nie mam pojęcia

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco