Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja nad tym myślałem ale kupiłem innego.

http://allegro.pl/show_item.php?item=6031860700#7ebfc9e282

Jeśli przebieg jest prawdziwy i mechanicznie ok a do tego nie szkoda Ci troszkę dołożyć to chyba najlepszy wybór.

Do tego zabezpieczenia skrzyni biegów i chyba zapłonu.

Miałem go brać ale to z Wawy daleko miał rzeczoznawca i miałem tam problem z wyceną na tą kwotę.

No i te felgi 20 :):)

Ten chyba troszkę za drogi i problemy z szyberdachem ?> Za tą cenę wszystko powinno być na tip top

http://allegro.pl/show_item.php?item=6043112672#7ebfc9e282

Po pierwsze nie bądźmy dziećmi i nie kupujmy przez internet ze zdjęcia, bo to niepoważne. Można tylko dywagować i wymieniać się uwagami.

Ad. 1. z Jeleniej czy Zielonej Góry - "auto Pani Radcy Prawnej" , jak ktoś takie bzdury pisze w główce ogłoszenia to szuka głupszego od siebie i nawet bym tam nie zadzwonił

Ad. 2. /z uszk. szyberdachem/ Nie ma takiej ceny przy której 10 czy 12 letnie auto jest tip-top, nie bądźmy naiwni

Opublikowano
oj tam , oj tam... za to ma przedni zderzak po lifcie w gratisie. :)

zeby było tak jak mowicie :D

tam jak dla mnie to auto nadawało się na złom i strach do tego wsiadac

Link ze zdjeciem

https://www.imageshack.us/i/poeOtTZqj

Jakby nie ułamany wahacz i koło to byś powiedział że po lekkim dzwonie. Jeszcze jakby było po niemieckim czy belgijskim "doktorze" ? Przy sporej prędkości wpadł na krawężnik. Jaki złom? Jaki strach? Jeśli silnik nie ucierpiał to co za problem to dobrze naprawić? To tylko samochód. Oczywiście lepiej wybrać taki, który był bezwypadkowy ale w praktyce większość starych aut a tu o takich mówimy miała jakieś kolizje. Każdy by chciał za darmo i bez żadnego elementu lakierowanego.

Opublikowano (edytowane)
oj tam , oj tam... za to ma przedni zderzak po lifcie w gratisie. :)

zeby było tak jak mowicie :D

tam jak dla mnie to auto nadawało się na złom i strach do tego wsiadac

Link ze zdjeciem

https://www.imageshack.us/i/poeOtTZqj

Jakby nie ułamany wahacz i koło to byś powiedział że po lekkim dzwonie. Jeszcze jakby było po niemieckim czy belgijskim "doktorze" ? Przy sporej prędkości wpadł na krawężnik. Jaki złom? Jaki strach? Jeśli silnik nie ucierpiał to co za problem to dobrze naprawić? To tylko samochód. Oczywiście lepiej wybrać taki, który był bezwypadkowy ale w praktyce większość starych aut a tu o takich mówimy miała jakieś kolizje. Każdy by chciał za darmo i bez żadnego elementu lakierowanego.

Wygląda to drastycznie i to raczej nie krawężnik ale nie mi to oceniać już. Generalnie 90% aut z USA są po mniejszych bądź większych kolizjach więc raczej nikt nie jest zaskoczony.

Bezwypadkowe bmw e63 to chyba rodzynek o ile takie są :(

Edytowane przez danyblack1987
Opublikowano
http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-6-bmw-e63-645ci-333km-silnik-4-4l-v8-niesamowity-dzwiek-ID6yhlMw.html#4262eb2259

Ten był wystawiony za 69 teraz 59 :)

Widziałem go u Pana Adama w serwisie.

Z tego co wiem to przekładka z anglika

Jak człowiek pisze, że z polskiego salonu to chyba nie przekładka.

Nie ufajmy za bardzo ludziom :)

Ufajmy raczej faktom .

To niepotwierdzone info więc pewnie warto zapytać u źródła i zweryfikować jaka jest prawda.

Opublikowano
http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-6-bmw-e63-645ci-333km-silnik-4-4l-v8-niesamowity-dzwiek-ID6yhlMw.html#4262eb2259

Ufajmy raczej faktom .

To niepotwierdzone info więc pewnie warto zapytać u źródła i zweryfikować jaka jest prawda.

No ale sam sobie zaprzeczasz. Tak. Ufajmy faktom a nie niepotwierdzonym info . Faktów nie znamy .Weryfikacja akurat tego jest banalna i potrzeba tylko vin.

Opublikowano
.Wygląda to drastycznie i to raczej nie krawężnik ale nie mi to oceniać już. Generalnie 90% aut z USA są po mniejszych bądź większych kolizjach więc raczej nikt nie jest zaskoczony.

Jak ktoś się nie zna to wygląda drastycznie. Twierdzisz że "generalnie" 90% z USA jest po kolizjach, moze i tak a z Niemiec 90% jest od dziadka co do kościoła jeździł? Bo w Niemcowie nie ma takiego prostego i niezawodnego systemu rejestracji szkód jak w USA, gdzie w sieci za $10 sprawdzisz wszystko n/t auta. To zwykłe utrwalanie stereotypów. Amerykańskie pochodzą z tej samej fabryki co wszystkie inne na świecie i nie różnią się niczym poza, zwykle lepszym wyposażeniem.

Opublikowano
ten temat do niczego nie prowadzi tak jak mowi adventure szukasz auta ktore ma ponad 10 lat wiec nie ma idealnych modeli dla pocieszenia powiem ze latwiej znalesc dobre e63 niz dobre e60 e63 jest drogi w zakupie i w utrzymaniu wiec to nie auto dla dziada a cena nie zawsze idzie w parze ze stanem jesli szukasz auta dla siebie nie pytaj nas o zdanie wsiadaj w auto i jezdzij ogladaj po zdjeciach nie wiesz jaki jest stan zawieszenia czy nie ma wyciekow czy obroty nie faluja jak pracuje skrzynia kupno auta w polsce jest trudne ale nie niemozliwe :wink:

Czasem na drodze spotykam prawdziwych szalencow...

Pedza na złamanie karku i wbrew rozsadkowi...

Czasem naprawde ciezko ich wyprzedzic...

Moje 730d==>

Opublikowano

Ufajmy raczej faktom .

No ale sam sobie zaprzeczasz. Tak. Ufajmy faktom a nie niepotwierdzonym info . Faktów nie znamy .Weryfikacja akurat tego jest banalna i potrzeba tylko vin.

Ja tylko przekazuje coś co slyszalem aby potencjalny nabywac nie dal sie ewwentualnie zrobic w konia . Duzo przypadkow przeciez ze nieswiadomie ktos kupuje przekladke :(

A stwierdzenie zeby nie ufac ludziom odnosi sie do tego ze sprzedawcy aut czesto mowia nieprawde i zatajaja pewne fakty . Oczywiscie to nie regula lae trzeba byc czujnym

Opublikowano
.Wygląda to drastycznie i to raczej nie krawężnik ale nie mi to oceniać już. Generalnie 90% aut z USA są po mniejszych bądź większych kolizjach więc raczej nikt nie jest zaskoczony.

Jak ktoś się nie zna to wygląda drastycznie. Twierdzisz że "generalnie" 90% z USA jest po kolizjach, moze i tak a z Niemiec 90% jest od dziadka co do kościoła jeździł? Bo w Niemcowie nie ma takiego prostego i niezawodnego systemu rejestracji szkód jak w USA, gdzie w sieci za $10 sprawdzisz wszystko n/t auta. To zwykłe utrwalanie stereotypów. Amerykańskie pochodzą z tej samej fabryki co wszystkie inne na świecie i nie różnią się niczym poza, zwykle lepszym wyposażeniem.

Oczywiscie zgadzam sie jak najbardziej ze system USA jest niezawodny i ciezko raczej cos zataic co nie zmienia faktu ze trzeba uwazac.

Moze i sie nie znam ale nie wyglada to najlepiej i jestem pewien ze bys takeigo auta nie kupil :)

Opublikowano
ten temat do niczego nie prowadzi

No właśnie. Kupowanie przez internet i ocenianie czegokolwiek na podstawie zdjęć to zabawa intelektualna dla najwyżej liceum a bardziej gimnazjalistów i podstawówki. Chłopy wychodzą, dzieciaki zostają w temacie. Taka moja propozycja. Bye!

Opublikowano

No właśnie. Kupowanie przez internet i ocenianie czegokolwiek na podstawie zdjęć to zabawa intelektualna dla najwyżej liceum a bardziej gimnazjalistów i podstawówki. Chłopy wychodzą, dzieciaki zostają w temacie. Taka moja propozycja. Bye!

Brawo ten temat powinien zminic nazwe na czy kto kolwiek widzial kto kolwiek wie wrzucac linki aut ktore sie ogladalo i opisywac co z nimi nie tak :cool2:

Czasem na drodze spotykam prawdziwych szalencow...

Pedza na złamanie karku i wbrew rozsadkowi...

Czasem naprawde ciezko ich wyprzedzic...

Moje 730d==>

Opublikowano

Uwaga na ten egzemplarz :

http://allegro.pl/show_item.php?item=6051621023#6919306a88

Wczesniej przebieg byl 89 teraz pojawila sie 1 z przodu ....

Handlarzyna wiec nie wierze w omylke pisarska.

Tak jak mowil adventure...Komisy i handlarze to jakas masakra i z gory mozna pewne oferty odrzucic

Opublikowano

Brawo ten temat powinien zminic nazwe na czy kto kolwiek widzial kto kolwiek wie wrzucac linki aut ktore sie ogladalo i opisywac co z nimi nie tak :cool2:

Zrobione.

Nikt przeciez nie mowi o tym zeby kogos wyreczyc i sugerowac sie tylko zdjeciami.

Bardziej o to czy juz ktos ogladal dana sztuke i moze o niej powiedziec cokolwiek wiecej, bo po co interesowac sie danym egzeplarzem ktory juz ktos sprawdzil i wie ze nie jest wart zakupu?

Ktos moze opisywal na forum juz ta sztuke albo ogladal osobiscie?:

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-6-4-4-333km-optycznie-m6-szwajcaria-skory-navi-dvd-delik-uszk-ID6ygkoN.html

Niestety z komisu..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ufajmy raczej faktom .

Nie dawało mi to spokoju i sprawdziłem .

Oczywiscie Anglik :)

Karny Ku*** dla sprzedawcy ktory klamie w ogloszeniu.

Opublikowano

Nie dawało mi to spokoju i sprawdziłem .

Oczywiscie Anglik :)

Brawo, kolego :handshake: . Lubimy konkrety i dążenie do prawdy. A swoją drogą, że komuś przyszło do głowy robić przekładkę tego auta? Koszty masakryczne. Przegroda silnika, układ kierowniczy, wiązka elektryczna, wnętrze :duh:

Opublikowano

Kupił te auto za grosze pewnie bo jakimś delikatnym wypadku to się zapewne opłacało.

Fajnie ze tyle napraw zrobionych ale warto w ogloszeniu napisac ze z UK i dac odpowiednio nizsza cene .

Mam nadzieje ze jak ktos pyta o pochodzenie to przynajmniej mowi wtedy prawde.

Ostatnio w Turbo Kamera klient kupil e60 i sie okazalo ze Anglik wiec calkiem mozliwe ze ktos nieswiadomie kupi .....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.