Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

MAM PROBLEM Z DOSTĘPEM DO KODU DO MOJEGO RADIA MOŻE KTOŚ BĘDZIE W STANIE MI POMÓC

PO PONOWNYM ZAINSTALOWANIU ORYGINALNEGO RADIA MUSZE WPISAC KOD NIESTETY NIE MAM GO

DANE ODCZYTANE Z NAKLEJEK Z RADIA

bmw reverse

6512-8375665

bp6262w7791308

fd508 index f

nr. nad kodem kreskowym z boku radia

7646262040/041

w7791308

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam!!!

Panowie prosze o pomoc!

wysiadl akumulator i oczywiście zablokowalo mi się radio.

czy ktoś by mógl podać kod?

BP4836S3808953

Z góry dziękuję :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Witam!Mam kłopot, kupiłem BMW E34 520 i wszystko było dobrze do póki nie rozładował mi się akumulator.Poprzedni właściciel nie dał mi kodu a teraz nie mam z nim kontaktu.Bardzo proszę o podanie kodu do Bavaria cII BP9455B3769779.Pozdrawiam
Opublikowano
:(mam problem z radiem blaupukt brak kodu po odpięciu akumulatora prosze o pomoc nr AUZ1Z2ZW6213033 z góry wielkie dzieki
Opublikowano

Witam

Kupilem autko oczywiscie bez kodu.Jest to Blaupunkt Kiel RD 104

Jesli ktos moze pomoc to podaje sn:BP3792t47709856.

Z góry dziekuje

---------------------------------------------------

juz nieaktualne zdobylem kod :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, to mój pierwszy post na forum, więc przede wszystkim chciałbym się przywitać i pozdrowić wszystkich użytkowników BMW.

Sam posiadam BMW E36 w wersji sedan z silnikiem 1.6i z roku 1995 - niektórzy twierdzą, że ten silnik to nawet nie jest prawdziwe BMW, bo to przecież nie "szóstka", ja jednak jestem z niego zadowolony i po przygodach z kilkunastoma innymi markami nie wyobrażam sobie jazdy niczym innym, jak autem ze śmigłem na masce.

Mój problem dotyczy jednak radia - musiałem odłączyć akumulator, a że auto mam z polskiego komisu, nie posiadam kodu do radia. radio to standardowy kaseciak BMW REVERSE RDS, znalazłem na nim takie numery:

seria: 65128352861

na naklejce był jeszcze numer S1429248

Proszę, pomóżcie, nie chcę wyrzucać oryginalnego radia i kupować innego. Z góry serdecznie dziękuję, jeśłi komuś uda się rozpracować kod do mojego radia.

Opublikowano

Witam wszystkich miłośników BMW na forum.

Przeżywam straszne katusze , zakupiłem śliczne BMW 530d E39 z 2003 r. no i radio pyta o kod. oczywiście go nie posiadam. Łamacz kodów którego mi polecono "na mieście" rozkłada ręce.

mam karteluszkę z napisem RADIOPASS BMW gdzie podane są numery: BE 6526 2 6040805. Bardzo proszę o pomoc, widziałem że tu na forum są czarodzieje od tych spraw

Pozdrawiam,

Michał

:modlitwa:

Opublikowano

Witam

oddałem autko do elektryka wcelu założenia alarmu jak go odebrałem to mi radio juz nie działało prosze o pomoc z ustaleniem kodu do radia BMW REVERSE RDS o nr BP4836S1440081

z góry

dziekuje

rafeque

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam

bylem u mechanika i mi akumul. odlaczyl i teraz radio wola o kod

moze ktos pomoze

mam radio blaupunkt

freiburg SQR 39

7648475210

BP8475A4769660

z GORY WIELKIE DZIEKI KOLEDZY !!!!

• 1 rok później...
Opublikowano

Typowa przypadłość - przy kupine nie dostałem kodów radia, chociaż komplet kluczyków i pozostałe papiery były....

Pomoże mi ktoś w rozkodowaniu???

radio BLAUPUNKT

7 649 273 042/44/40

Y 7355102

AF20

BMW Business CD

BP9273 Y 7355102

Pozdrawiam!

• 9 miesięcy temu...
  • 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Jako nowy na forum witam użytkowników BMW.Aby nie śmiecić podpinam się pod temat.Jako że zdechł mi akumulator zmuszony byłem kupić nowy.Odpiąłem zdechlaka i założyłem nowy.O radiu zapomniałem i się rozkodowało.Kupując go nie pytałem o kod radia,po prostu nie pomyślałem o tym.Siostrzeniec wyjął radio i twierdzi że wklepał kod będący na obudowie napisany markerem.Tylko że jest to pięć cyfr:12368.Teraz nie pojawia się na wyświetlaczu napis CODE tylko stale świecą cztery kreski.Radio włączę tylko po przekręceniu kluczyka w stacyjce.Jak zrozumiałem radio po kilku godzinach w stanie włączonym można kodować od nowa.Problem tylko z tym że:

1.jeżeli zatwierdził kilka razy błędny kod to mógł radio zablokować?

2.Z tabliczki znamionowej nie da się nic odczytać.Radio to Bawaria CII o numerze fabr.9455A2961237

Jaki jest jego kod?Dziękuję za zainteresowanie tematem i pomoc.

• 3 lata później...
Opublikowano
Witam. Mechanik odłączył mi akumulator i radio się rozkodowało, nie mam żadnych papierów do niego ale jest legalne, i na radiu mam takie numery :BP 65128352861: R3883882: 7643836340 i R3883882. Proszę o kod jeśli można i z góry dziękuję.