Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio podczas słuchania muzyki z USB bardzo często włącza mi się radio RMF. Dodam, że kiedy manualnie przełączam na radio to jest tam ustawiona "Trójka".

Czy może się to wiązać z jakimiś anomaliami w odbiorze sygnałów TP tj. samoczynnym przełączaniem się na stację, która przesyła informacje drogowe ?

• Moderatorzy
Opublikowano
Spróbuj pojeździć z wyłaczonym TP. Byc może to ten problem.

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

Opublikowano
To z pewnością jest funkcja Traffic. Miałem ten sam efekt, z tym, że przełączało mi na wiadomości drogowe w radiowej jedynce. W menu ustawień z tego co pamiętam można zachowanie tej funkcji nieco dopasować.
Opublikowano
Gdzie mogę znaleźć te ustawienia? Potrafię tylko tę funkcję włączyć.
Opublikowano
W ustawieniach audio. Ale mogłem coś poplątać. To było w x3 f25 w najwyższej wersji audio.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Mnie się robi to samo, ale zaobserwowałem, że w tym samym momencie rozłącza również bluetooth. Potem łączy się znowu i już działa super. Kiedy jednak wyłączam silnik, cykl się powtarza. To wkurzające. Jakieś pomysły co z tym zrobić? Z góry wielkie dzięki za każdą radę.