Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chyba się jednak wstrzymam jak poczytałem sobie wasze opinie. Dozbieram kasy na jakieś ładniejsze i z R6. Mam na razie na ten cel 7000 ale z tego chciałem opłaty porobić i płyny i filtry powymieniać.
Opublikowano
Chyba się jednak wstrzymam jak poczytałem sobie wasze opinie. Dozbieram kasy na jakieś ładniejsze i z R6. Mam na razie na ten cel 7000 ale z tego chciałem opłaty porobić i płyny i filtry powymieniać.

No jasne kolego, nie napalaj sie na szroty. A fajne e36 z jakims fajniejszym motorem to wydatek rzędu 10k. Jedni twierdzą ze by tyle nie dali za starą trójke ale te auta idą cenowo w góre. Tylko mają łatke bolidu dla wieśniaków która zręsztą z niczego sie nie wzięła :wink:

Szukaj min 320. 1.8Is też daje rade ale te dwa gary więcej już fajny dzwięk dają. Z kolei 2.5 pali tyle co 2.8 a radocha z 2.8 dużo większa :cool2:

Powodzenia w łowach :)

Opublikowano
ale te auta idą cenowo w góre

OMG :mad2:

Cenowo w górę idą czy też znaleźć zadbany egzemplarz jest coraz gorzej gdyż większość z nich to zajechane trupadła :?:

To tak jakby napisać, że Golf III idzie w górę bo sołtysi na wsiach przesiedli się na IV.

Prawdą jest, że większość E36 jest w takim stanie technicznym, który pozwala na ich utylizację a te lepsze są droższe niż te bardziej zajechane. Natomiast w żadnym wypadku ceny E36 nie idą w górę bo to nie jest klasyk. Poza tym cenę trzyma jedynie 2,8i reszta to dopełnienie oferty, jaka była 26 lat temu.

Opublikowano
ale te auta idą cenowo w góre

OMG :mad2:

Cenowo w górę idą czy też znaleźć zadbany egzemplarz jest coraz gorzej gdyż większość z nich to zajechane trupadła :?:

To tak jakby napisać, że Golf III idzie w górę bo sołtysi na wsiach przesiedli się na IV.

Prawdą jest, że większość E36 jest w takim stanie technicznym, który pozwala na ich utylizację a te lepsze są droższe niż te bardziej zajechane. Natomiast w żadnym wypadku ceny E36 nie idą w górę bo to nie jest klasyk. Poza tym cenę trzyma jedynie 2,8i reszta to dopełnienie oferty, jaka była 26 lat temu.

Swoje zdanie na ten temat mam wyrobione :) Zgoda, klasyk to może nie jest, ale zadbane z niezajechanym silnikiem nadal przykuwa uwage ( przynajmniej moją ).

Myśle o Coupe/Cabrio :wink:

Opublikowano
ale zadbane z niezajechanym silnikiem nadal przykuwa uwage

Równie jak zadbane E21, E30, E34 i wiele, wiele innych modeli nie tylko BMW.

Powtórzę się zatem - każde zadbane auto będzie droższe niż "padlina". Im auto starsze - tym trudniej będzie uzyskać stan "dobry" i tym więcej trzeba będzie za nie zapłacić. Natomiast nie ma tutaj miejsca by mówić o zyskiwaniu na cenie.

Opublikowano
ale zadbane z niezajechanym silnikiem nadal przykuwa uwage

Równie jak zadbane E21, E30, E34 i wiele, wiele innych modeli nie tylko BMW.

Powtórzę się zatem - każde zadbane auto będzie droższe niż "padlina". Im auto starsze - tym trudniej będzie uzyskać stan "dobry" i tym więcej trzeba będzie za nie zapłacić. Natomiast nie ma tutaj miejsca by mówić o zyskiwaniu na cenie.

:cool2: :cool2: :cool2:

Opublikowano
Z tego co zainteresowany nam tu opowiada to lubi bujać sie klamotami za 2500. Byle skręca i hamuje :)

A ta e36 jak dla Mnie wygląda ohydnie :8)

Kolor brzydki okrutnie, ale auto wyglada zdrowo.

Pytanie czy przy autach w tym wieku i za te pieniądze mozna wybrzydzac z kolorem :)

Moim zdaniem 5 tys zł warto zapłacic.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...