Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega nadal szuka e61. Poprosił o zerknięcie na to auto.

http://allegro.pl/bmw-520-panorama-komforty-serwis-wart-uwagi-i6018195818.html#thumb/8

Holenderka sprowadzona w 2014 roku z przebiegiem niby 190kkm podczas gdy 24.05.2012 było już 216316 km. Może Dray jak będzie miał chwilę potwierdzi. Na mały plus właściciel informuje że przebiegu nie sprawdzał bo liczył się dla niego tylko stan techniczny, nie wpisał też w ogłoszeniu "Serwisowany w ASO". Sprowadzał auto ktoś inny i to pewnie on dokonał korekty.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

:shock:

MPAKIET w hamulcach - większe i bardziej efektywne tarcze i klocki, które sprawiają, że hamulce są niesamowicie skuteczne.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

04.07.2013 270.571 km 05683 Gar.Car. S. De Mey & Zonen nv De Mey, Maldegem

14.12.2012 240.295 km 05683 Gar.Car. S. De Mey & Zonen nv, Maldegem

02.07.2012 220.462 km 05683 Gar.Car. S. De Mey & Zonen nv S. De Mey & Zonen nv, Maldegem

24.05.2012 216.316 km 05683 Gar.Car. S. De Mey & Zonen nv S. De Mey & Zonen nv, Maldegem

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na mały plus właściciel informuje że przebiegu nie sprawdzał bo liczył się dla niego tylko stan techniczny

Ja nie wiem gdzie tu widzisz plus. :) Właściciel dobrze wie, że przebieg cofnięty. To typowa gadka naiwnych, co dali sobie wcisnąć takie auto, bo polecieli na cenę. Tu na forum jest mnóstwo takich wypowiedzi, że przebieg nieważny, ważny stan techniczny.

Opublikowano
Może źle to ująłem. Po prostu nie ściemnia że auto jest serwisowane i ma pewny przebieg. Po rozmowie telefonicznej ze sprzedającym od razu zapala się czerwona lampka na temat przebiegu... :cool2: