Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To 525d, szkoda że właściciel nie może się zdecydować. Moc 174 KM a nie 220. Na moje to nie jest klima automatyczna a tym bardziej dwustrefowa, ale fanem E60 nie jestem.

Kraj pochodzenia Francja a wyprodukowany na rynek holenderski, z padniętą turbiną, bez xenonów, wspomnianej klimy i w manualu. Grill i znaczek jakieś chińskie, o gałce zmiany biegów się nie wypowiadam. Spasowanie zderzaka przedniego pozostawia wiele do życzenia. Brak zdjęcia pasa przedniego lub silnika.

Skoro serwisowany to przebieg do weryfikacji.

Jeżeli szukasz E60 w Mpaku i 6cyl. w cenie do 40 tysięcy to czekają Cię same podobne oceny ogłoszeń.

3A0jS9b.png
Opublikowano
To 525d, szkoda że właściciel nie może się zdecydować

To nie dlatego zapewne że nie może się zdecydować podał oba oznaczenia , tylko dlatego że polaczki w każdej cenie nawet poniżej 30 tyś szukają tylko 530d bo nic innego się nie liczy i podczas wyszukiwania główną frazą jest 530d więc sprzedający dostosowuje się do szukających. To jest dokładnie tak samo jak "Niemiec płakał jak sprzedawał i trzymał się felgi". xD

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To jest klima automatyczna, nie bylo manualnej w e60.

Spoko, tak jak napisałem E60 to nie mój rewir.

To nie dlatego zapewne że nie może się zdecydować podał oba oznaczenia

No shit Sherlock! Tak samo jak polaczki szukają to na co ich nie stać to inne polaczki sprzedają to czego nie mają i biznes się kręci. :cool2:

3A0jS9b.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To 525d, szkoda że właściciel nie może się zdecydować. Moc 174 KM a nie 220.

Auto miało fabrycznie najprawdopodobniej 163KM, pewnie pierwszy ruch po zakupie auta w Polsce to chip. Zrobił program na 220 to pisze że tyle ma.

Auto nie powala, ale lepiej zaryzykować oględziny takiej ofery niż handlarskiej igły.

No shit Sherlock! Tak samo jak polaczki szukają to na co ich nie stać to inne polaczki sprzedają to czego nie mają i biznes się kręci

Odnośnie oznaczeń modelu to nie widzę żadnego krętactwa, 530d wpisane w tytuł aukcji może ściągnąć zainteresowanie potencjalnego kupca. Opis auta jest raczej rzetelny, w szczególności porównany z papką jaką można spotkać w 90% ogłoszeń.

Odnośnie "polaczków" to chciałbym Cię zapytać kim Ty jesteś ??

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Odnośnie "polaczków" to chciałbym Cię zapytać kim Ty jesteś ??

Spytaj się kolego mojego przedmówcy.

3A0jS9b.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aż musiałem się zalogować :)

Panowie tak się składa, że to moja beemka i po przeczytaniu posta o polaczku troszkę się uruchomiłem. Po pierwsze to obraźliwe nazywając tak drugiego Polaka chyba, że jesteś Niemcem i Polacy to dla Ciebie podnaród. Już jeden taki był, który tak uważał.

Dokładnie była to wersja flltowa i została dmuchnięta na 220 KM to nie grzech w piecu który ma 2,5 l i 6 cyl.

Znaczki są oryginalne i typowo dla Beemki z tego rocznika odbarwione. Gałki itd nic nie zmieniałem po zakupie tego auta. Nie jestem żadnym handlarzem kupiłem to auto tylko dla siebie i jestem wielkim fanem beemki. Klimy takie wychodziły w tej wersji i jest to klima automatyczna. Nie wspomniałem nic w ogłoszeniu o Xenonach. O autko dbałem i o takim zawsze marzyłem. Zderzak może nie pasować idealniebo auto jest bardzo niskie i czesto zachacza się nim o krawężniki stąd się może lekko opuścił. Na pewno nie było uderzone. Właściciel był Francuzem kupił je w Holadnii bo mieszkał przy granicy gdzie była lepsza oferta. Osobiście do niego dzwoniłem. Co do tego, że jest 530 w ogłoszeniu jest dokładnie jak kolega wyżej pisał. Każdy szuka 530D ok ja też szukałem ale wolałem sprawdzone 525d które chodzi mi pięknie od roku niż 530D zajechane z licznikiem cofniętym o 300 tys. Zapraszam do oględzin a potem do wyciągania pochopnych wniosków i ubliżania w internetach. Każdy kto jechał tym autem był zadowolony i jedynie co im nie pasowało to cena. Są jednak fani marki, którzy są w stanie zapłacić więcej za dobry i sprawdzony samochód i takiemu to auto sprzedam.

A manual w M pakiecie właśnie dodaje jej wyjątkowości bo jest ich mało. W manualu pracuje dużo lepiej sprawiając więcej frajdy niż stary przeciągający automat GM.

Zhejtowałeś ten samochód kolego a potem powiedziałeś, że to nie Twoja liga. Przeczysz sobie. Przyjedź z dowolnym kolegą z tego forum i oceńcie to auto potem osądzaj o oszustwo, którego w tym ogłoszeniu nie ma.

Na więcej pytań chętnie odpowiem.

Opublikowano
Nie potrzebnie sie odzywałeś bo zaraz zostaniesz pożarty na podwieczorek, ale nie napisze przez kogo. Będę bacznie obserwował co z Tobą zrobią forumowe lwy.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Haha bajkopisarz niezły :duh:

Od kiedy Holandia graniczy z Francją :cool2:

W e60 nie było skrzyń GM.

Opublikowano

Z Francji do Holandii nie jest daleko. Kupiłem to auto rok temu całe w Polsce na co mam dokumenty a u właściciela z FR weryfikowałem czy nie był kręcony przebieg. W mojej opinii jest w bardzo dobrym stanie i to wszytko co mam do powiedzenia. Auto ma 11 lat i jest zadbane . Można mierzyć oglądać, jeżdzić po serwisach nie mam nic do ukrycia. Co do skrzyni fakt w 3 była GM co nie zmienia faktu ze ta z 5 przed FL wciąż ma efekt zamulenia w porównaniu do manuala. Nikogo nie oszukuje nie obrażam nie wprowadzam w błąd wszystko można zweryfikować nie rozumiem poruszenia. Zwykły samochód na sprzedaż z prywatnej ręki od gościa, który lubi swój samochód i chce kupić kolejne BMW - 335d e90 po lifcie bo mi się strasznie podoba i jest mniejsze, zgrabniejsze :)

Pozdrawiam i życzę radości z użytkowania BMW zwłaszcza tych starszych jeszcze z charakterem :)

Opublikowano

Osobiście (subiektywnie) uważam że ktoś go sobie bardzo lansiarsko skonfigurował, bo bieda jak na e60 straszna, aczkolwiek nie każdy potrzebuje wypasów. W naszych warunkach nieprzyjemnie będzie się jeździło w zimę z powodu braku grzanych stołków, plus za navi i pól-elektryczne sporty. Cena nie jakaś straszna więc na jakieś wozidło do pracy to może się nadaje, ew na złość sąsiadom :D trzeba ją tylko sprawdzić dokładnie.

Kolego jak nie miałeś z automatem do czynienia w e60 to się nie ośmieszaj bo to tylko podważa twoją osobę rzetelnego sprzedawcy, Pozdrawiam i udanych handlów :cool2:

Opublikowano
Kolego zgadzam się ktoś uderzył w wygląd nie bajery ale, to że nie urzekają mnie automaty nie znaczy, że nie mogę mieć na ich temat własnego zdania a jeździłem wszystkimi możliwymi skrzyniami biegów w tym najbardziej złożonymi z ciężarówek i ciągników rolniczych - to mój zawód. Zadziwia mnie tylko poziom rozmowy na tym forum... atak za atakiem : ) A potem,o kierowcach BMW krążą niemiłe opinie skoro nawet fani jednej marki walczą między sobą :)
Opublikowano
Ja mialem dwie e60 z roznymi skrzyniami i mysle ze zarowno automaj jak i manual ma swole plusy i minusy.Moze trafil mi sie dojechany automat
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Autor tematu dał pożywkę do tematu 2 tygodnie temu i zniknął.

Po co się przepychać? :mrgreen: