Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz dodać vin do tytułu, bo temat w przeciwnym razie zostanie zamknięty.

Wyposażenie rozkodujesz bez problemu sam. Ale bezwzględnie zainteresowałbym się przebiegiem. Automat, diesel (i to wcale niezły), fajne wyposażenie plus wysiedziane fotele i 150 tys. przelotu... :roll:

Kolega DRAY oferuje usługę sprawdzenia historii serwisowej.

Opublikowano
Hehe....dobra okazja :):) ale tak jak napisał oglądający w drugim temacie:obejrzeć i negocjować choć to raczej kiepsko wygląda z jego stanem
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Jak znajdę Dray? Co do przebiegu też w nie wieże z rozmowy wynika że w bardzo dobrym stanie. Ale sami zobaczcie jak kierownica ładnie wygląda a co do foteli jak porównać wzrokowo z tymi co mają po 250tyś to też ładne. Byłem ostatnio oglądać ładną na zdjęciach sprzedający też spoko tyle że auto malowane w szopie. Ale środek jak nowy a przebieg 310tyś.
lokaty
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wybacz że zapytam, ale chcesz jechać z Wałbrzycha do Suwałk po zajeżdżone skręcone powypadkowe E60?
3A0jS9b.png
Opublikowano
Przecież w jego podpisie masz kontakt :)) a to auto to kwestia faktycznych oględzin bo co z tego że środek ok jak reszta trefna ...sprawdzić dobrze musisz
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
To nie jest moje pierwsze auto i wiem jak ludzie kłamią przez tel. Niby zderzak i błotnik był tylko malowany jak przywieźli z Belgi.
lokaty
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dobra, dla Ciebie skupię się tylko na tym co widać w zaprezentowanym ogłoszeniu:

Farba odłazi ze zderzaka i PDC przód w ilościach masowych, zderzak jest źle spasowany z prawą lampą, nerki są założone inne, na zdjęciach widać że nadkola z przodu są połamane i połatane, zwłaszcza lewe. Auto wygląda na umyte ale halogeny są albo mocno zaparowane albo już wręcz zarośnięte kurzem od środka. Felgi według mnie podróbki. Fotel wypierdziany, obstawiam około 350 tkm przebiegu. Kierownicy nie widać bo obręcz albo jest mocno nieostra albo zrobiona tak że nie widać miejsc gdzie się wyciera. Dzięki Bogu nie ma zdjęcia pasa przedniego i silnika, bo tutaj jest niejeden "szczególarz" o wiele bystrzejszy niż ja.

Tyle na samych kiepskich zdjęciach. Do tego masz potwierdzone wcześniejsze oględziny z końca ubiegłego roku, zauważ że już przez okres od października 2015 do lutego 2016 auto zrobiło 13 tkm. A auto jest z Holandii, deklarowany przebieg obstawiam stuknął około 2009-2010.

O wyposażeniu się nie wypowiadam, co kto lubi, jak dla mnie brakuje choćby xenonów.

Jak chcesz kupić po to żeby stało jako "rzeźba podjazdowa" żeby sąsiad zobaczył że masz E60 to nawet nie musisz jechać, poproś kogoś z Suwałk żeby Ci je przywiózł na lawecie za pobraniem.

3A0jS9b.png
Opublikowano
aaben gdzie znalazłeś coś na temat oględzin z zeszłego roku? Liczę się z tym że coś było naprawiane blacharsko. W Polsce 90% samochodów miało coś robione tylko kwestia co i jak. Twoja opinia jest dla mnie bardzo ważna
lokaty
Opublikowano
Wybacz że zapytam, ale chcesz jechać z Wałbrzycha do Suwałk po zajeżdżone skręcone powypadkowe E60?

Dlaczego ? Już pisze:

- czarne gangsterskie bmw na czarnej kozackiej nerce z wielkimi wyglądającymi jak chińskie obrzydliwymi felami - a`la russaian

Bezbłędne pokrętła od klimy mechanicznej ... no i cena.

Ogólnie to ciężko o fajne e60 w mPaku - tu pytający ma lepiej bo widać szuka AT, ja jak przeglądam z MT to jest masakra.