Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Numer podwozia WBAFF410X0L050673

Kod typu FF41

Typ X5 3.0D (EUR)

Typoszereg E E70 ()

Seria X

Rodzaj konstrukcji GEFZG

Układ kierowniczy LL

Drzwi 5

Silnik M57/T2

Pojemność skokowa 3.00

Moc 173

Napęd ALLR

Skrzynia biegów AUT

Kolor BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)

Tapicerka LEDER NEVADA/D4 CAMEL (LUD4)

Data prod. 2007-06-11

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S1CBA CO2 UMFANG Zakres CO2

S230A EU SPEZIFISCHE ZUSATZUMFAENGE Zakres dodatkowy, charakteryst. dla UE

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S386A DACHRELING Reling dachowy

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S430A INNEN-/AUSSENSPIEGEL AUT.ABBLENDEND Lust. wew./zew. z automatyką przyciemn.

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S459A SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY Elektryczna regulacja foteli z pamięcią

S4AZA EDELHOLZAUS. BAMBUS MASER DUNKEL Wer. z dr.szl. bambus. rys. słoj. ciemn

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S544A GESCHWINDIGKEITSREGEL. MIT BREMSF. Regulacja prędkości z funkcją hamowania

S563A LICHTPAKET Pakiet oświetlenia

S5ACA FERNLICHTASSISTENT Asystent świateł drogowych

S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional

S644A HANDY VORB. MIT BLUETOOTH-SCHNITTS. Instalacja tel. kom. z Bluetooth

S694A CD-WECHSLER VORBEREITUNG Instalacja zmieniarki BMW na 6 CD

S698A AREA-CODE 2 Area-Code 2 do DVD

S6FLA USB-AUDIO-SCHNITTSTELLE Złącze USB-/Audio

S854A SPRACHVERSION FRANZOESISCH Wersja językowa, francuski

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S881A FRANZOESISCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, francuski

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

S925A VERSANDSCHUTZPAKET Dummy-SALAPA

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S927A ALL SEASON BEREIFUNG Ogumienie całoroczne

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S205A AUTOMATIC GETRIEBE Automatyczna skrzynia biegów

S2C9A LM RAEDER STERNSPEICHE 209 Obr. BMW, st. le. spr. gw. 209

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

Opublikowano
Wychodzi na to , że ona jest z Francji, tak? To jest takie wyposażenie nawet, nawet? Bo wiadomo , że golas zupełny to nie jest ale i full wypas nie.... Ale nie wiem co tam one do końca mają do zaoferowania. No i dziękuję.
Opublikowano
Jak dla mnie wyposażenie w pełni wystarczające do komfortowej jazdy. Można by zamarzyć o fotelach wielokonturowych (łamane oparcie itd.), ale nie można mieć wszystkiego. Te 211 tysięcy to ciekawe, w którym roku miała.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano
Domyślam się , że licznik kręcony-wystarczy na przycisk spojrzeć. No i nie wiedzieć czemu wahja jest luźna , tzn. wg. mnie. Ma trochę minusów ale jest też to auto już z latami swoimi. Nie wiem gdzie tutaj jest dział żeby można było o męczących sprawach w aucie za 1 zamachem napisać?
Opublikowano
Jeśli dotyczą tego auta to w temacie, a ogólnie dotyczących modelu E70 to w jego dziale. U DRAY'a możesz za stówkę sprawdzić całą historię auta.

A-Z

536 - 802 - 804

Opublikowano
Już wysłałam ;) To tak jak pisałam, ten drążek mnie ciekawi9nie znalazłam nigdzie info o tym-może tylko trzeba zmienić drążek?), od ręcznego świeciło się na żółto(czytałam już o tym na forum-ale nic mi to nie rozjaśniło). Pan twierdzi , że dziś jak ją uruchomił było wszystko ok, że dało radę zaciągnąć i świeciło na czerwowno-poprosiłam o zdjęcia, jutro zobaczymy-trochę w to wątpie, że prawidłowo ręczny działa...
Opublikowano
Nie żebym był złym prorokiem, ale z Francji z reguły auta całe nie przyjeżdżają.

A-Z

536 - 802 - 804

Opublikowano
Walona była w lewy bok, słupek z przodu dostał i drzwi(+nie składa się lusterko). Reszta karoserii ok.
Opublikowano
Reasumując - podzwon z niewiadomym przebiegiem. I Ty nadal chcesz na to 75 tysięcy wydać? :)

A-Z

536 - 802 - 804

Opublikowano (edytowane)

Wersja jest uboga, choć nie dam głowy, co było w 2007. Podług mojej X6 z 2010 brakuje wielu wielu rzeczy, choć nie wiem które były dostępne w 2007. Jakkolwiek z tego co widzę najgorszy i tak będzie stary iDrive, ale to chyba da się przełożyć?

I widzę zaślepkę na autoholda, to by mnie wkurzało, dla mnie to podstawa przy automacie.

Edytowane przez Slawomir
Opublikowano
Wersja jest uboga, choć nie dam głowy, co było w 2007. Podług mojej X6 z 2010 brakuje wielu wielu rzeczy, choć nie wiem które były dostępne w 2007. Jakkolwiek z tego co widzę najgorszy i tak będzie stary iDrive, ale to chyba da się przełożyć?

Najgorszy to był dzwon z przestawionym słupkiem, ale chłopaki to też przełożyli :D

A-Z

536 - 802 - 804

Opublikowano
Szukam, szukam czegoś innego ale w tej kwocie ciężko szczerze mówiąc... :( Nie ma dużego wyboru no i wolę od handlarza bo na wymianę coś mam... Co do idrive -nie mam pojęcia ale e70 wszystkie takie mają.
Opublikowano
Koniecznie musi być SUV? W tej kwocie można mieć ładną E60 polift. Wybór większy, koszt utrzymania znacznie mniejszy porównując do X5.

A-Z

536 - 802 - 804

Opublikowano
Koniecznie. F10 jedna w rodzinie(mąż nią jeździ) jest i teraz dla mnie musi być suv - bezpieczniej niby do jazdy z dzieckiem itp itd.
Opublikowano
Idriva można przełożyć bez problemu tylko to już kwestia komu to potrzebne śpi czy w ogóle.Sam chciałem to zrobić ale w związku z tym iż navi mam lepsza zdecydowanie w telefonie a muzyki nie słucham specjalnie ew.radio i cd wystarczają zupełnie podsumowując zbędny wydatek.Szukaj auta z Polski zdecydowanie Wersję z 2007 były różne choć ciężko będzie bardzo bogatą kupić bo wtedy ich ceny były dość szalone jako nowych.Można zrezygnować z kilku rzeczy i mieć auto nie kombinowane
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Walona była w lewy bok, słupek z przodu dostał i drzwi(+nie składa się lusterko). Reszta karoserii ok.

I chcesz jeździć tak walonym 2 tonowym czołgiem ? Uruchamiając wyobraźnię - żeby w suv-ie poszedł słupek to nie była to raczej drobna przycierka.

To nie renault twingo.

Opublikowano

Rozumiem, że w PL kupuje się samochody na która kupującego nie stać - często zawierza handlarzowi/sprzedającemu/komisantowi ( w sumie nie wiadomo dlaczego ) ale tu jest czarno na białym.

Nie wiem, chyba musi być po dachowaniu żeby komuś się zapaliła lampka ...

Opublikowano

Jakbym zawierzała to bym dawno kupiła. Kolega był z miernikiem ze mną i mówi ,że lekko słupek walnięty i ćwiartka auta nie była wstawiana i lekko malowane.

No nie stać żeby 100 tys wydać a zapożyczać się nie będę.

Opublikowano
Szukaj auta od pierwszego właściciela a nie handlarza.W tej cenię są dostępne bezproblemowo i bez przygód.Nikt nie każe Tobie zapożyczać się :norty: :norty:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Kolega był z miernikiem ze mną i mówi ,że lekko słupek walnięty i ćwiartka auta nie była wstawiana i lekko malowane.

To niewiarygodne ile można sprawdzić miernikiem :duh: :duh: :duh: