Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Chcialem zapytać o Wasze opinie dotyczące opcji wypos. jak w temacie. Czy sobie chwalicie, czy są problemy, itd. Widzialem wątek w tym temacie z 2011 i 2012 to juz troche wody w Wisle uplynęło i dzisiaj pewnie oceny będą inne.

I kluczowe pytanie - czy moza w serwisie ASO taką opcje dołożyc do auta z 2015? Jakie warunki wyposazeniowe trzeba spelnic?

Czy polecacie takie do konfigurowanie? Wydaje mi sie to atrakcyjna opcja po pol roku uzytkowania tego auta i troche denerwuje sieganie do kieszeni po kluczyk aby otworzyc lub zamknac samochod.

Opublikowano

Działa super ,

nigdy nie miałem problemów . Z dołożeniem w ASO podejrzewam problemy...

Opublikowano
Bardzo przydatna funkcja, do której łatwo sie przyzwyczaić. Jak do tej pory problemów brak.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zobacz w Internecie i prasie motoryzacyjnej. Wszystkie samochody z dostępem komfortowym (poza Mercedesem) bardzo łatwo ukraść (dużo proście niż kluczykowe). Złodzieje mają specjalnie urządzenie (cena ponoć 1500 EUR) pozwalające na "naukę" otwierania każdego modelu.... dla mnie to dyskwalifikuje tę opcję póki nie będzie dobrze zabezpieczona.

Będziesz Miał Wydatki

http://www.motostat.pl/user_images/40716/icon1.png

BavarianVIN: WODZIKZ68FST

Opublikowano
Ja miałem problemy w jednym miejscu Warszawie z tym systemem. Ale coś zmienili teraz bez problemu zamykam i otwieram tam samochód. Dla mnie ta funkcja to absolutne must be.
BMW Auto Rawski - NIE POLECAM!!!
Opublikowano

Rafusa jakiego Astona sprzedajesz? :wink:

Rapide S

Opublikowano
Ja niestety też wybrałem bez komfortowego - podaj swój VIN chłopakom z naszych tunerów -(u góry). U mnie niestety stwierdzili, że niemożliwe - póżniej potwierdził serwis . Szkoda :duh:
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

W F25, jeśli jest wyposażony w M-Pakiet, to mimo obecności dostępu komfortowego nie ma otwierania klapy bagażnika kopnięciem pod zderzakiem - jest to związane z innym kształtem tylnego zderzaka. Taka ciekawostka.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Opublikowano
Potwierdzam , niedostępne w M Pack.