Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś może oglądał albo ma jakiekolwiek informacje/spostrzeżenia? Doświadczenia z tym komisem?

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-1-123d-204km-m-pakiet-bi-xenon-serwis-zadbana-ID6yfdUJ.html#c531bdc9b2

Vehicle information

========================================

VIN: WBAUK11030VA93194

Type code: UK11

Model: 123D (EUR)

E-F-R series: E81

Series: 1

Type: HC

Steering: LL

Doors: 3

Engine: N47S

Displacement: 2.00

Power: 150 (204 hp)

Drive: HECK

Transmission: MEC

Paint code: 300 - ALPINWEISS 3

Upholstery code: GCSW - STOFF/SENSATEC F

Prod.date: 2007-10-26

S1CA SELECTION COP RELEVANT VEHICLES

S1CB ACEA / CO2 scope

S1CC Auto start/stop function

S1CD Brake Energy Regeneration

S2MG BMW alloy wheel, M double spoke 207

S4MG Int. mouldings aluminium glacier-silver

P7AX Advantage + Sport Package M

S8SC Telematics access request,country-spec.

S8SP Control unit COP

S320 Deleted, model lettering

S321 Exterior parts in vehicle colour

P337 M Sports package

S423 Floor mats, velours

S428 Warning triangle and first aid kit

S441 Smoker package

S473 Armrest front

S481 Sports seat

S493 Storage compartment package

S494 Seat heating driver/passenger

S502 Headlight cleaning system

S520 Fog lights

S522 Xenon Light

S534 Automatic air conditioning

S540 Cruise control

S548 Kilometre speedo

S663 Radio BMW Professional

S677 HiFi system Professional DSP

S704 M Sports suspension

S710 M leather steering wheel

S715 M Aerodynamics package

S760 High gloss shadow line

S775 Headlining anthracite

L801 NATIONAL VERSION GERMANY

S851 Language version German

S863 Dealer List Europe

S879 Operating instructions German

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Brak zaznaczonej opcji bezwypadkowy jeśli chodzi o komis kojarzy mi się od razu z przystankiem..na tym bym się skupił, bo cena raczej okazyjna jak na białe 123d :roll:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Spokojnie, jestem realistą, przy moich poszukiwaniach - 123d w dwudrzwiowej budzie - naprawdę nie bardzo jest w czym wybierać (a rynek obserwuje na bieżąco od roku-dwóch). Także to nie jest kwestia czy, a raczej gdzie/jak walnięte i jak zrobione ;) teraz miałem lekki przestój, ale wydaje mi się, że on już trochę wisi i siłą rzeczy musieli zejść z ceny - nie jest tak łatwo sprzedać takie auto (coś o tym wiem). 118d już następnego nie chce, za słabe, 120d za mała różnica w mocy, a czterodrzwiowa buda odpada. Trochę się tych jedynek przewinęło przez ręce moje, mojej rodziny i znajomych, więc znam się i wiem na co uważać, ale przyznam szczerze, że specem w wyłapywaniu np. blacharki ze zdjęć nigdy nie byłem, a poza tym mam spory hektar ze Śląska, więc wolę zrobić dobry research.

Przy okazji - gdzie na terenie Gdańska/Trójmiasta można PORZĄDNIE sprawdzić auto przed zakupem? Mam na myśli fachową pomoc, a nie stawianie ptaszków na ścieżce zdrowia w ASO za 1000 zł ;)

Opublikowano
Sam osobiście znam dwa przypadki samochodów kupowanych w zagłębiach szmelcu, prześwietlone w renomowanych serwisach, delikatne naprawy blacharskie, śmigają już grube setki kilometrów bezawaryjnie - nie ma reguły. Choć czujność wzmożona, zgadzam się :)
Opublikowano
Ktoś z okolic Trójmiasta byłby w stanie porządnie sprawdzić to auto, albo zna kogoś kto się tym zajmuje? Oczywiście za $. Niektórzy się tu na forum reklamują, nie muszę chyba mówić, że najlepiej by było, jakby był to ktoś kto zna się na BMW :P i wie na co trzeba uważać bo ja wszyscy wiemy jest trochę niuansów. Albo jesteście w stanie polecić jakąś dobrą firmę, która się tym zajmuje? Tylko raczej nie ogólnie samochodami, a najlepiej BMW. Z góry dzięki.