Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

znalazłem takie oto BMW w kombi,dzwoniłem auto stoi długo juz w komisie(pytanie dlaczego ?)niedawno zapaliło się check enginee podobno po rozruchu z zew aku ,komisant twierdzi ze teraz jest ok zarzeka się ze przebieg ORI w 100% auto nie bite nie malowane szyby ORI wg niego oczywiscie.Tradycyjnie czy warto?

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-z-niemiecserwis100-oplacony-ID6y9jDf.html

Opublikowano
A skąd wie, że szyby oryginalne?:D spytaj go czy rocznik na szybach się zgadza :norty: :norty: :norty:

:D

pytałem -zgadza się wg niego oczywiscie biore pod uwage ze jednak tak nie jest ....do autka mam prawie 500 km

Opublikowano
Aha a zapytaj go gdzie on widzi rocznik na szybach w BMW :norty:

Hehe tez chciałbym widzieć :)

do autka mam prawie 500km

Podbij na PW. Mam do tego auta 30km.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bardzo ładne e46 touring :cool2: trochę stoi bo nie jest czarna i nie ma gazu :duh:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Lewy reflektor zaparowany.

Na tzw. "gwarancje" nie zwracaj uwagi.

3A0jS9b.png
Opublikowano
Jedyne, co w tym samochodzie jest na plus to multifunkcja.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano

ciekawa opinia -czyli reszta siem nie nadaje do niczego?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dogadaj się z Tajgerem jeśli chce Ci pomóc i będzie OK, samochód jest bardzo ładny i widać że nieumęczony jest w dość atrakcyjnej cenie biorąc pod uwagę że przyjechał z De i na zarobek importera dlatego dobrze sprawdzić należy sam silnik, ten błąd check to może być pierdoła ale zazwyczaj jest to problem z zespołem regulacyjnym wałka ssącego a to już troszeczkę kosztuje. Atutem jest kolor, młody gołodupiec takiego nie dotknie .
Opublikowano
Dogadaj się z Tajgerem jeśli chce Ci pomóc i będzie OK, samochód jest bardzo ładny i widać że nieumęczony jest w dość atrakcyjnej cenie biorąc pod uwagę że przyjechał z De i na zarobek importera dlatego dobrze sprawdzić należy sam silnik, ten błąd check to może być pierdoła ale zazwyczaj jest to problem z zespołem regulacyjnym wałka ssącego a to już troszeczkę kosztuje. Atutem jest kolor, młody gołodupiec takiego nie dotknie .

mi on się podoba bo nie jest srebrny mam awersje na srebrne BMW a dlaczego wg ciebie kolor to autut tak z ciekawosci spytam?a co do tego wałka jakie koszty i jak to sprawdzić przed zakupem?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Atut bo zielonymi młodzież nie jeździ :mrgreen: Aktualny koszt zespołu wałka to ok 1800zł, odpal ją na zimno otwórz maskę i słuchaj czy nie rzęzi z przodu silnika, nie kołysze na obrotach, czy w czasie jazdy nie poszarpuje i czy jest jako taka moc.
Opublikowano
Atut bo zielonymi młodzież nie jeździ :mrgreen: Aktualny koszt zespołu wałka to ok 1800zł, odpal ją na zimno otwórz maskę i słuchaj czy nie rzęzi z przodu silnika, nie kołysze na obrotach, czy w czasie jazdy nie poszarpuje i czy jest jako taka moc.

sporo...a co do koloru fakt chyba jakiś miłosnik leśnictwa dobierał bo mega specyficzny :shock: jakoś tak mało bojowo wygląda :D

Opublikowano

ciekawa opinia -czyli reszta siem nie nadaje do niczego?

Zielone kombi z zerowym wyposażeniem poza multifunkcją. Nawet radiokaseciak jest, kołpaki i szyby na korbę. Jakby to jeszcze było 320i, 6-cylindrów to dałoby radę ścierpieć. Przyjemność z jazdy żadna. Jeśli zależy Ci na takiej prostej wersji z niedużym silnikiem to lepiej wyjdziesz ściagąjąc z Niemiec, oni to już traktują jak archeologię, a co za tym idzie ceny są niższe.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Atut bo zielonymi młodzież nie jeździ :mrgreen:

Bardzo lubię ten kolor, ale jest wyjątkowo niesprzedawalny. Raz przez przypadek miałem E60 w tym kolorze (były czarno-białe zdjęcia :mrgreen: ) i mimo, że auto idealne, to nie mogłem za chorobę go sprzedać. Obecnie omijam zielone szerokim łukiem. :)

Opublikowano

Atut przy zakupie, duzy problem przy sprzedazy.

Chyba ze ma sie pewnosc, ze autem bedzie sie jezdzilo te 5-7 lat, to jak kolor pasuje to brać i nie wybrzydzac. Bo w zalewie słabych e46 na allegro, ta prezentuje sie całkiem całkiem.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...