Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej. Ktoś się orientuje w tym temacie czy da rade coś wstawić do tego modelu? Jaki system głośników (system audio) ze wzmacniaczem czy jak można zamontować
Opublikowano
Nie da się .Kiedyś już pytałem specow od tego choć niby możliwość była ale koszty chyba z 8000 pln plus jeszcze głośniki czyli z 10.000 :)-).Masz temat sponsorowany to zapytaj tam jeszcze dla pewności
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

witam

E70 X5 (2011) Sound System Upgrade

Albo tutaj - bardzo dokladna instrukcja

BAVSOUND - Part 1/2: X5/X6 (E70/E71) 2007+ - BAVSOUND "Stage I" Speaker Upgrade Install

BAVSOUND - Part 2/2: X5/X6 (E70/E71) 2007+ - BAVSOUND "Stage I" Speaker Upgrade Install

Pozdrawiam Andrzej
Opublikowano
No tak tylko to wszystko chińszczyzna jest niestety.Jeśli już miałbym wolną kasę to założyłbym dobre głośniki + wzmacniacz i ew. wymienił navi na NBT i już .To jakoś wygląda a chińskie Dynavin w X5 to trochę słabe ...............
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

witam

ew. wymienił navi na NBT i już

Carsystems - BMW E70 NBT retrofit adapter

NBT Retrofit For X5 E70 X6 E71

Pozdrawiam Andrzej
Opublikowano
witam

ew. wymienił navi na NBT i już

Carsystems - BMW E70 NBT retrofit adapter

NBT Retrofit For X5 E70 X6 E71

a gdzie to mozna kupic i kto to moze wstawic:>?

sam tego nie ogarne a chetnie bym CCC na cos takiego wymienil....

Opublikowano
Jeden to zwykla nbt przecież a ten drugi to jakiś wynalazek chiński .Napisz do nich http://carsystems.com.ua/contacts-en i zapytaj gdzie to kupic i ile kosztuje

no wlasnie chodzi mi o to pierwsze... na Uk ebay. 1400 f z montażem i kodowaniem.

tylko co jak cos sie sypnie i dzialac nie bedzie,..

Opublikowano

Dodajesz tylko do wyposażenia auta ,bo vin i tak będzie inny w navi.Bez problemu śmiga przecież :):)

Sam miałem wymieniać ale korzystam z navi Google i zrezygnowałem ,bo koszt jednak spory