Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Potrzebuję porady dotyczącej włącznika świateł p/mgłowych (przód i tył) do mojej Z3, gdyż przeszukując internet nie natknąłem się na satysfakcjonującą mnie odpowiedź. Przeglądając katalog BMW znalazłem pasujący włącznik do mojego samochodu o numerze: 61 31 6 901 957. Jednak występuje problem z jego dostępnością na znanym portalu aukcyjnym i tutaj moje pytanie. Czy z powodzeniem mogę go zastąpić włącznikiem o numerze: 61 31 1 387 054? Wyglądają identycznie ale katalog BMW nie podaje tej części do stosowania zamiennie. Jakie są pomiędzy nimi różnice? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam,

Dominik

Opublikowano
Problem z dostępnością? :D Przecież taki sam występuje w e36, swego czasu wymieniałem bo mi się niekiedy przycinał, zapłaciłem jakieś 10zł :D
Opublikowano
Właśnie ten drugi (teoretycznie niepasujący) jest z e36 i jest dostępny. Czyli rozumiem, że różnicy nie ma? Mógłby ktoś jeszcze potwierdzić?
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano
Będzie pasował ten w Z3 jest dodatkowa ramka której chyba nie ma w e36 ale sam włącznik jest identyczny, Występują też z jednym przyciskiem tylko do świateł przeciwmgłowych tylnych brak halogenów.