Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wracajac do realiów i powaznego tonu, niepotrzebnie na chłopaka tak wsiedliscie. E46 przed liftem to nie zadne cudo, i w granicach 15 tys zł kupi sie spokojnie dobrą sztukę. Trzeba troszke poszukac ale spokojnie da sie. Moze nie 328-330, ale słabsze spokojnie.

Wiadomo ze cos tam bedzie w kazdej do zrobienia, bedzie korozja, jakies tam pierdoły ale mysle ze da sie znaleźć ładną sztukę bez tragedii i koniecznosci wielkich inwestycji.

Na moje oko ta zielona blachach LOP bedzie lepsza niż ta z Łodzi na WZ. Tą WZ faktycznie skresliłbym juz za sam olej, o reszcie nie mówiąc. Nieprzerejestrowanie - tez dziwne? Duzo minusów....

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano (edytowane)
Dobra ja Ci to powiem, bo nikt nie ma odwagi albo chłopaki mają za dużo ostrzeżeń :lol:

Jesteś zwykłym cebulakiem - .

Nie chodziłeś w moich butach to jakim prawem możesz się o mnie wypowiadać, myślisz że 15000 na auto to jedyne co posiadam?

Śmiechłem. Temat do zamknięcia, fachowców od groma jak widać :) Polecam maść na ból dupy :cool2:

http://allegro.pl/masc-na-bol-dupy-cudowny-lek-na-problemy-ludzi-i5448314359.html

Jeśli myślisz, że bmw kupuje się dla szpanu to nie chciałbym zadawać się z takimi ludźmi, palisz kapcia pod biedronka czy kauflandem?

A myślałem, ze pasja jest po to aby ludzi łączyć a nie dzielić. Najwidoczniej stereotyp łysego patola z mocnym basem nie wziął się z przypadku. Na szczęście nie musi wystawiać łokcia bo w dzisiejszych czasach klima :mrgreen:

Wyczuwam większą cebulę od Ciebie niż od siebie, mimo to że dzieli nas monitor. Nie pozdrawiam

Tylko durnie podrywają kobiety na auto, ale co ja tam wiem, idę szukać golfa :norty:

Ps. edoneil tylko jak znajdziesz betę to nie kup turasa, bo starsi pod klatką mówią, że na takie to tylko z brzuchem lecą :oops:

Nie zaczynaj betoniarzu konwersacji ze mną w taki sposób, bo Cię wciągne dziurką od nosa.

Czemu odniosłeś się tylko do jednego zdania??

Mowisz, że masz więcej niż 15tyś. Musisz mieć, bo coś wspominałeś o gazie i włożenia 1-2tys w auto. Poza tym z zapytanie na zapytanie idziesz do góry, było e46 za 11tyś., później za 16500 teraz za 15tyś. Każde z tych aut to padło, czego jeszcze nie rozumiesz?

Przyklad: ostatnio błękitne coupe z silnikiem 2.8l (od porządnych ludzi) poszło za 21tyś, auto z roku 1999r.

Auto z prawdziwym przebiegiem ponad 259tyś. z książkami z ASO z TUVem itd.

Poza tym, nie masz bladego pojęcia o tych samochodach, parę razy szybciej się wpuścisz i mocowanie sanek będzie do remontu, jak już nie jest, wtedy będziesz dopiero płakał jakie to bmw jest złe. W e46 mocowanie to wada fabryczna, jakieś akcje serwisowe były.

Założę się, że ta obecnie omawiana będzie potrzebowała nowy komplet opon. Kupisz nowe dedykowane czy jakieś 8 letnie używki za 400pln?

Napisałem Ci, że jesteś cebulakiem, bo nie kierujesz się rozsądkiem, a cebulą i w kwocie jaką masz nie znajdziesz dobrego egzemplarza, nie z takim silnikiem.

Uderzasz w moja osobę, to pozwole sobie odpisać. Mam auto rodzinne do poruszania się, a ty potrzebujesz mocne coupe właśnie do palenia gumy pod warzywniakiem. Nie jestem łysym patolem, natomiast chyba u Ciebie kilka patoskładów jest, skoro tak chętnie reklamujesz maść na ból dupy. Basu nie ma i nie będzie bo lubię wsłuchiwać się w pracę R6

Polecam Tobie zamiast maści to taczke chusteczek bo wylewasz łzy jakie to forum jest złe. Kilku takich jak Ty już było, a po kliku dniach zaczynały się problemy i tysiące postów. Naprawa za droga to auto zaraz szło na sprzedaż, nawet pół roku nie jeździli.

Zapamiętaj, że większość osób ma pojęcie i ratuje Cię przed wydanie pieniędzy w jakieś kupowate auta.

Edytowane przez tajger
Opublikowano
Chcesz ładne niekombinowane BMW to przejedz się do Puław nie masz daleko. Auto bawaria Puławy.

W nadchodzących dniach:

- E46 323iA coupe 2000r

- E46 320i coupe 2000r

Dzięki za radę Wojtek1, nawet jeśli nie dotrą to się tam wybiorę, warto sobie obejrzeć co nie co :)

W Puławach ceny są od 20 tyś w górę, to faktycznie, może jechać ale tylko coś obejrzeć.

Opublikowano

Swoją drogą komedia, z drugiej strony pisząc na tym forum o pomoc powinieneś przyjąć wszystkie uwagi z pokorą, z drugiej strony niektórych też ponosi fantazja ale przynajmniej jest ciekawie :norty:

Co do auta nie wypowiem się bo myślę że juz wszystko zostało powiedziane, nie mniej jednak chciałbym ci jakoś pomoc. Nie wiem jak autorze masz daleko do slupcy ale polecam pewnych panów którzy sprowadzają tylko betki od ubezpieczalni po stłuczkach większych lub mniejszych, idzie wyrwać tanio auto niekombinowane w dobrych pieniążkach i najważniejsze zrobić to samemu niż mieć kombinowane ;) Haczyk tkwi tylko w tym że musisz na auto koczować bo jeśli trafia sie dobra sztuka to w przeciągu 1-2 godziny jej nie ma. Większość aut od nich nie trafia na otomoto bo idą raz dwa do innych mirasów co to klepią i wystawiają jako igiełki. Reszta już zależeć będzie od twojej wyobraźni i szczęścia jak je zrobisz. Sam jakiś czas temu szukałem i znalazłem własnie u nich mimo że to handlarze.U mnie był niby po wypadek a jedyne co trzeba było zrobić to odmalować zderzak z tylu i wymienić wahacz z tyłu :lol: Finalnie wyszło mnie 15k za zrobienie razem z akcyza. Gaz lepiej sam zakładaj, lepiej odłóż przynajmniej 4k na jakaś porządną instalacje. Lepsze to niż trupa z nalotem, szczególnie jak chcesz auto na dłużej.. a teraz PB95 nie jest wcale takie drogie :wink:

Tak więc polecam metodę kup lekko uszkodzone i zrób je sam lub całe od prywatnego właściciela. Mirasów nie polecam którzy mają same perełki bo jak auto jest całe, piękne i błyszczące a cena mniejsza niż np u Niemców to wiedz że coś sie dzieje :mrgreen:

od siebie dodam również, że 20k to bezpieczniejsza granica by znaleźć jakieś słabsze w miarę dobre R6 w tym modelu ze średnim wyposażeniem.. sam nie dowierzałem w to co koledzy kiedyś mi tutaj pisali puki sam sie nie przekonałem i niepooglądaniem tych trupów za 15k. W tej kwocie możesz szukać ale 320 bez gazu i też niepowiedziane że coś znajdziesz. Poczekaj trochę, nie napalaj bo potem będziesz chodzić całe dnie zły i gadać jakie BMW to gowno bo sie ciągle psuje. Ode mnie to tyle, życzę powodzenia w zakupie :cool2:

Opublikowano
Spuśćcie trochę ciśnienia :lol: Na miejscu kolegi zamiast coupe szukałbym sedana. Są tańsze i łatwiej wyhaczyć ciekawy egzemplarz. Też kiedyś szukałem E46 coupe za około 15 tysięcy - trupy, ulepy, badziewie. Jedynie wersje 318i jakoś się broniły, bo żaden szybki i wściekły nie chciał auta z tym silnikiem.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804