Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mój tłumik zakończył swój żywot. Wyszły z niego włókna. W związku z tym mam 2 pytania.

Pierwsze to tłumik jest przytkany (nie wiem jak z jego drożnością ale auto na mocy nie straciło chyba) Czy jest konieczność wyciągania tych włókien z tłumika ? Będą jakieś konsekwencje jazdy z przytkanym tłumikiem ? Na kasę na nowy muszę poczekać jeszcze 2/3 tygodnie.

Drugie pytanie to jaki tłumik byście polecili ? Musi być dwururka bo jest już wycięte w zderzaku miejsce na niego. Ten co mam teraz był firmy ulter i wyglądał tak http://s2.ifotos.pl/mini/201601241_seeqewp.jpg (lepszego zdjęcia nie miałem). Chciałbym żeby nowy był podobny kształtem.

Opublikowano

Jak tłumik będzie przytkany to auto straci na mocy szczególnie na wyższych obrotach.

Jeśli że zdj to twój tłumik to wygląda on bardzo nieładnie i wcale do auta nie pasuje

Opublikowano
To zamów sobie podobny, ale szczerze powiem że jak widzę taki tłumik bezczelnie wystawiony na zewnątrz to nie wiem co ludzi kieruje montaż czegoś takiego. Nawet do tego zderzaka to nie pasuje