Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Posiadam 2 kluczyki (bez autopilota) pierwszym kluczykiem otworzę auto i odalę- wszystko ok. W drugim natomiast moge otworzyc auto, podczas wsadzania do stacyjki reaguje na 1 pozycje chcac go odpalic na dalszyk pozycjach nic nie nastepuje. Na forum nie znalazłem żadnej metody na kodowanie kluczyka bez autopilota. :D
Opublikowano

A skąd mogę wiedzieć jaki masz kluczyk ani zdjęć ani nic nie ma.

Polecam wpisać pestka kluczyka e39. Dać w Google grafika i pewnie będziesz wiedział o czym pisze bo prościej nie potrafię wytłumaczyć.

Opublikowano
On ma tam być. Po prostu musi w środku być. Jeśli nie ma lub nie jest taki sam jak w sprawnym kluczyku to nie odpalasz (możesz podmienic) i wtedy sprawdzisz czy to wina tej pestki czy nie
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
witam chcialem sie podlonczyc pod temat tylko mam inny problem a wiec wczoraj popoludniu ide sobie do auta by sprawdzic olej a tu zong nie moge otworzyc auta z pilota a 20 min. wczesniej bylemw sklepie i otorzylem i zamknolem z pilota no problem a teraz nic probuje wciskam i nic wiec otwieram manualnie wkladam kluczy w dzwi otwieraj sie wszystkie otwieram a tu alarm PIK-PIK-PIK sobie mysle ok tak ma byc wkladam w stacyjke alarm dalej wyje odpalam auto alarm dalej wyje to gasze auto zamykam po jakis 2-3min alarm milknie mrugaja tylko kierunki po paru kolejnych minutach alarm sie uzbraja normalnie nie migaja kierunki nie wyje,wiec sobie mysle moze bateryjkiw pilocie padly i sie rozkodowal wiec kupuje batterie w sklepie jakies firma udus wkladam do pilota ide do buni otwieram alarm wyje ja probuje kodowac i nic zero reakcji wracam czytam ze musza byc baterie renomowanej firmy wiec czekam do rana jade kupuje 2 energizer za 10 fuli i wkladam dalej to samo az mi aku wyczerpalo od tych prob ,podladowalem aku wkladam i dalej to samo moze ktos ma pomysl co zrobic?jutro mialem jechac do goscia zmieniac olej w skrzyni a tu zong auto odpale ale jak to jechac kiedy alarm wyj i kierunki mrugaja jak rusze zaraz mnie polcja zgarnie ze auto kradzione :-(moja bunia to e39 523 97r.anglik po pisze z wali alarm orginal panowie pomozcie bo juz po zlomiarza mialem dzwonic:-(
Opublikowano
do stacyjki na zapalenie airbag potem trzymam otwieranie i 3 razy wciskam zamykanie i nic potem odwrotnie i tez nic a alarm caly czas wyje a z tego co ktos kiedys napisal po wlozozeniu do stacyjki alarm powinien sie wylaczyc:-(
Opublikowano
do stacyjki na zapalenie airbag potem trzymam otwieranie i 3 razy wciskam zamykanie i nic potem odwrotnie i tez nic a alarm caly czas wyje a z tego co ktos kiedys napisal po wlozozeniu do stacyjki alarm powinien sie wylaczyc:-(
Opublikowano
Opublikowano
standardowo kluczyk do stacjki 5 sec wyjecie trzymanie otwierania i 3 razy zamykanie i nic prob kilkanascie z wyjacym alarmem w tle;-(