Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam co sądzicie o tym samochodzie? http://olx.pl/i2/oferta/bmw-seria-3-stan-idealny-CID5-IDcR6Az.html#:e2a596c4a2

Powiem tak w srodku kierownica,pedaly,fotele nie zuzyte stan bardzo dobry,ogolnie srodek auta bardzo ladny stan licznika 162 tys km udokumentowane ksiazka serwisowa . Lampy zwykle nie ksenony, na zewnatrz auta mozna doszukac sie zadrapania rys i obtarc jednak nic wielkiego. Odpala bez zarzutu,silnik pracuje równo. Byłem tym autkiem na stacji diagnostycznej zawieszenie..hamulce..swiatla bez zarzutu. Auto jest z Włoch od 1 szego wlasciciela. Jak myślicie jest możliwy taki stan licznika przy aucie 10 letnim. ?? Czekam na wasze opinie. Co prawda zadatek dany ale... ;-) Z góry dziękuje za odpowiedzi.Jest to moje 1sze autko nie chcialbym trafic na skarbonke jak kazdy z kupujacych.

Edytowane przez Burza011
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Numer podwozia WBAVC31080PS28135

Kod typu VC31

Typ 320D OL (EUR)

Typoszereg E E90 ()

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M47/T2

Pojemność skokowa 2.00

Moc 120

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor ARKTIS METALLIC (A34)

Tapicerka STOFF FLUID/ANTHRAZIT (ALAT)

Data prod. 2005-07-08

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S240A LEDERLENKRAD Kierownica skórzana z pod.pow.

S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S2BFA LM RAEDER DOPPELSPEICHE 154 Obr. BMW, st. le. podw. spr. 154

S313A AUSSENSPIEGELPAKET Lusterko zewn. z funkcją składania

S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

P7RPA ADVANTAGE PAKET Pakiet Advantage

S855A SPRACHVERSION ITALIENISCH Wersja językowa, włoski

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S884A ITALIENISCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa w jęz. włoskim

S8SBA LAENDERSPEZ. TELEMATIKFREISCH. Aktywacja syst. telem. char. dla kraju

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S4AGA INTERIEURLEISTEN TITAN MATT Listwy wewnętrzne tytanowe matowe

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

Opublikowano
Dry* Rozumiem że powyższe info masz z jakiegoś programu ,str internetowej? Dlaczego moc pokazuje 120 skoro silnik posiada 2.0 163 KM chyba że te 120 to inny przelicznik? I co Uważasz/uważacie o tym aucie?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Naucz się dekodować VIN. Instrukcje znajdziesz na liście tematów.

120kW = 163KM

Nie wiem czemu w temacie napisałeś 320I skoro to 320d.

Auto sprowadzone z Włoch, spasowanie zderzaka przedniego z prawym błotnikiem słabe, sam zderzak mógł być malowany. Szkoda że nie ma zdjęcia pasa przedniego. Auto należy sprawdzić miernikiem lakieru.

Wyposażeniowo golas ale cena niska jak za ten silnik.

W przebiegi aut w Polsce ja nie wierzę dopóki nie zobaczę przynajmniej historii serwisowej.

3A0jS9b.png
  • Moderatorzy
Opublikowano

Jak się nie chcesz kolego wbić na przysłowiową "minę", to zanim kupisz auto zgłoś się do kolegi DRAY (jak powyżej) za parę pln o kompletną historię serwisową tego auta. Auto ma 11 lat więc trudno aby jakichkolwiek rys nie miało :D

Dodatkowo masz praktycznie kompletną bazę wiedzy o tym modelu 3-ki tu: viewforum.php?f=70

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

Opublikowano
Dzięki panowie za odpowiedzi aaben jeździłem po komisach i to auto wydało mi sie być w najlepszym stanie ze wszystkich poprzedników. Widzisz bylem na przeglądzie koleś mówił ze wszystko ok nic w blacharce nie widać zeby bylo grzebane. Jest w kilku miejscach tak jak pisałem trochę rys ale po bokach pojazdu linie pod drzwiami wzdłuż pojazdu sa równiotkie. Ty piszesz o spasowaniu zderzaka ze jest słabe ja nie zwróciłem uwagi. Ja co do przebiegu mam takie samo zdanie i tak naprawdę nigdy nie wiadomo ile silnik ma nabite km. Koleś twierdzi,że nic nie grzebał przy nim ale i tak wiadomo nie można wierzyć.Sam nie wiem co myśleć. Wy byście kupili ten egzemplarz?
  • Moderatorzy
Opublikowano
Po sprawdzeniu , jak Ci wyżej pisałem, można rozważyć zakup - jeżeli bedziesz nadal o tym przekonany. Nikt tu nie chce abyś później :cry2: . Decyzja należy do Ciebie.

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

Opublikowano
Jak czytałem w Auto świat ze stan licznika mozna sprawdzić w ASO Bmw tylko gdy bedzie wlasciciel pojazdu po samym nr vin nie ma mozliwosci sprawdzenia oryginalnego stanu licznika takze chyba cos tu nie pasuje ;-)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak czytałem w Auto świat ze stan licznika mozna sprawdzić w ASO Bmw tylko gdy bedzie wlasciciel pojazdu po samym nr vin nie ma mozliwosci sprawdzenia oryginalnego stanu licznika takze chyba cos tu nie pasuje ;-)

Redaktorzy z AŚ nie znają DRAYa i jego możliwości. Często DRAY wie więcej niż ASO BMW.