Skocz do zawartości

F11 - Akcja serwisowa na poduszkę tylną lewą

pajak4

Rekomendowane odpowiedzi

I co, podlegasz?

Ja dzis otrzymalem miech z tej aukcji i co mnie sie nie podoba, to to, ze w opisie jest Continental, a w rzeczywistosci Firestone.

http://s6.postimg.org/cpuj3c1kt/Screen_Shot_2016_04_12_at_19_22_22.jpg

Moze i bez znaczenia, ale...

Jadę wolniej ale na 20-tkach.

Fan Mercedes z dwoma BMW ;)

Poduszka wymieniona.

Dzisiaj dane bylo mi zobaczyc, jak wyglada oryginalna poduszka (sprezyna) i postanowilem podzielic sie paroma spostrzezeniami.

1. Ta z aukcji ma kompletnie inny wyglad niz OEM widoczny ponizej:

http://s6.postimg.org/ouh6tu9z1/20160414_105044_2.jpg

2. Numer czesci oryginalnej, to: 37106784380. Czesc ta zostala zastapiona czescia: 37106784381.

3. I teraz najwazniejsze: czesc OEM kosztuje polowe tego, co jej nowa wersja!

Gdybym wiedzial to wczesniej, to kupilbym OEM za 900 (w DE do dostania za 180 EUR), a nie zamiennik za 800.

Moze komus przyda sie powyzsza informacja.

Jadę wolniej ale na 20-tkach.

Fan Mercedes z dwoma BMW ;)

• 2 miesiące temu...

Tydzień temu mój samochód spadł ((. Uż znalazłem i zamówiłem nową poduszkę. Następnie przez forum dowiedziałem się o akcji. Zadzwoniłem do ASO, gdzie podverdzili że wymiana będzie po akcji. Wczoraj uż wszystko naprawili, a poza tym, umyli mi samochód, zrobili diagnostykę i dali bezpłatne element rzepowy mocowania dywaniku, którego nie miałem.

Dzięki wszystkim, którzy wzięli udział w dyskusji.

Czesc Mam problem wyjechalem do Paryza i jakies 70km przed Paryzem padla mi lewa poducha w F11 z 2012 r wersja 535xd, prosze o info o tej akcji serwisowej na poduche gdzie to mozna zrobic , po prostu zadzwonic do BMW, czy ktos wie moze czy to dziala na cala EU bo jestem w Paryzu i troche z tymi nie robami ciezko sie dogadac, chca mi wymieniac 2 za ponad 1000 euro, a jak mowie ze potrzebuje tylko lewa to oni ze trzeba dwie i obrażeni ze nie chce drugiej, szkoda gadac.

Acha jeszcze wazne bo lewa strone mam kompletnie opadnieta, czy moge tak powoli jeździć bo musze to tu gdzies zrobic na miejscu, nie mam wyjscia, i tak jechalem z tym jakies 70km do celu mam nadzieje ze nic wiecej sie przez to nie popsulo, pomóżcie jak cos wiecie , moj numer 501 420 156

Acha jeszcze wazne bo lewa strone mam kompletnie opadnieta, czy moge tak powoli jeździć bo musze to tu gdzies zrobic na miejscu, nie mam wyjscia, i tak jechalem z tym jakies 70km do celu mam nadzieje ze nic wiecej sie przez to nie popsulo, pomóżcie jak cos wiecie , moj numer 501 420 156

Moja spadła w Kijowie. Przejechałem z tym do Warszawy 780 km, bo nie miałem czasu czekać. I nic się nie stalo.